tiistai 29. maaliskuuta 2016

Seuraava etappi

En ole tainnut täällä blogissani yhtään raottaa tulevia kisoja. Kevät ja kesä alkaa kovaa vauhtia tulemaan, ihanaa! Yleensä minulla on ollut tässä vaiheessa koko kesä jo suunniteltuna tavotteiden sekä kisojen osalta, nyt on vain yksi varma nakki ja sinne tietysti suuret suunnitelmat :D.

15.5 olisi tarkoitus startata maraton Riikassa, Latviassa. Pitkään pohdin ja puntaroin mihin menisin juoksemaan, parhaiten aikatauluihin sopi kuitenkin Riika, jossa pääsen myös samalla viettämään minilomaa. Maratonin reitin pitäisi olla aika kiva ja tasainen (ainakin heidän nettisivujen mukaan) mutta reilu 42km on kuitenkin edessä, joten ottaahan se koville, oli reitti mikä tahansa.

Tavoitteeni on alittaa kolme tuntia eli aikas kovat ovat suunnitelmani. Aikaa ei enää ihan hirveästi ole ja pakko on tunnustaa, että hieman hirvittää mihin olen taas ryhtymässä! Alle kolmen tunnin maratonaika tarkoittaa 4.15 kilsavauhtia koko matka!! Se on jo aika kovaa kirmaamista..

No, kävi miten kävi, niin olen äärimmäisen iloinen, että olen pysynyt koko talven kunnossa; ei flunssaa, rasitusvammoja yms., mitkä estäisivät treenaamista (nyt tietysti koputan kovasti puuta). Välillä treenit ovat sujuneet kuin unelma ja välillä taas lähes itkua vääntäen koettanut painella eteenpäin eli äärimmäisen vaihtelevasti lenkkari kulkee. Onhan tässä vielä reippaasti yli kuukausi aikaa ja jos ei nyt keväällä päästä kakkosella alkavaan lukemaan, niin syksyllä uusi yritys Berliinissä!

Pientä esimakua kisoista ajattelin hakea Pyynnikkijuoksusta kuukauden päästä. Pääsisi vähän fiilistelemään ja tietysti tekemään kovan 20 kilsan VK-treenin. Muut suunnitelmat ovat kuitenkin vielä hakusessa. Berliinin maraton on syyskuun lopussa, joten siihen väliin olisi kiva saada pari puolikasta, muutama 10km. Ehdotuksia otetaan vastaan mutta ehkä viimeiset päätökset teen sitten vasta Riikan reissun jälkeen.

Mites teidän kisasuunnitelmat? Pullottaako kesän kalenteri jo juoksutapahtumista?

Ihanaa viikkoa!

xxx

-Minna


1 kommentti:

  1. Upea tavoite Sinulla ! Kovasti toivon, että onnistut joko Riikassa tai sitten Berliinissä ***
    Oma tavoite on tehdä niin kuin sinäkin olet tehnyt: pysyä terveenä, poissa rasitusvammoista ja nauttia niistä hyvistä lenkeistä :)

    VastaaPoista