sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Guess who's back, back again.. Kuulumiset

Runosuoneni ei ole viime aikoina kovinkaan aktiivisesti pulpunnut mutta ehkäpä tässä pikku hiljaa taas innostun kirjoittelemaan. Talvi, kylmä ja pimeys vie hieman fiiliksiä hehkuttaa juoksua tai mitään muutakaan, joten vapaa-ajan olen mielummin istunut aivot narikassa sohvalla kuin blogia päivittäen.

No, kerron nyt muutenkin kuulumisia. Energiaa on vienyt töissä tapahtuvat muutokset. Jenna, ihana hieroja kolleegani, jää mammalomalle maaliskuun lopussa, joten olen koettanut löytää hänelle tuuraajaa. Myöskin muut tilassani toimivat yrittäjät vaihtavat toimistoa, joten vuokran jakajia on muutenkin tarvinut etsiä. Ei ole ollut helppo homma; tarkoitan sähköpostiin vastaamista, työhaastatteluja yms. muuta ekstra hommaa. Välillä on tehnyt mieli lyödä hanskat tiskiin ja mennä mol:in sivuille etsimään joku pieni vuokra huone, vain minulle ja hierontapöydälleni.

Uskon asioiden järjestymiseen, kun niiden eteen tekee töitä ja minä löysinkin mahtavat tyypit; Jennin hierojan ja osteopaattiopiskelijan sekä toisena tilaan tulee Valtteri, urheiluhieroja. Vielä olisi pari henkilöä löydettävä lisää, jotta nykyisessä tilassa oleminen kannattaa. Vapaana oleva tila on avoin, joten siihen ei hierontapistettä voi laittaa. Ajatuksena olisi löytää esim. ripsiteknikko, geelikynsien tekijä tai joku muu ei "niin omaa rauhaa" tarvitseva yrittäjä.

Treenaus on mennyt ihan kivasti. Olen pysynyt terveenä (koputan puuta), yhtenä viikkona alkoi hieman plantaarifaskiitin tyyppinen kipu mutta korvaamalla juoksuja crossarilla ja ahkeralla venyttelyllä ja pallon rullailulla sain orastavan kivun pois. "Kivasti" mennyt treenaus tarkoittaa myös sitä ettei nyt ihan huippu fiiliksiä ole lenkillä saavutettu, voisi siis kesä tulla jo, kiitos!

Yleensä kelit eivät ole kauheasti minua härinneet mutta nyt ärsyttää, ensiksi oli karseet pakkaset ja sitten tuli vettä, nyt jälleen sataa vettä ja joka paikka jäässä. Ehdin jo hiihdostakin innostua, ostin perinteisen sukset ja päätin ruveta korvaavat tekemään pertsalla. No, eipä se ollutkaan kuningasidea; hierojasta ei ole hiihtäjäksi, jo tunnin suksimisen jälkeen kyynärvaressa tuntui kipua, samaa joka on aikaisemminkin tullut rullahiihdosta ja pidemmistä hiihtolenkeistä. Erona vain se, että nyt kipu tuli jo tunnin jälkeen eli palaan nöyränä vesijuoksun ja crossarin pariin. Hiihtelyä voin silloin tällöin ja joskus tehdä mutta ei 2-3 tunnin korvaavana.

Ainiin, pari jännää ja uutta juttua tuli testattua, pari viikkoa sitten juoksin 800m kisan (aika 2.33,01). Olin viimeinen maalissa mutta tavoitteeni olikin hävitä mahdollisimman vähän :D. 800m oli aika hauska matka (tai hauska ja hauska), suoritusaika on niin lyhyt, etten ehtinyt mitään miettimään kisassa mutta mukavuusalueelta poistuttiin todenteolla. Samaisella viikolla osallistuin myös Turussa viestikarnevaaleihin, jossa juoksin viestiosuuden 680m Pyrinnön naisissa.  Jälleen todellakin epämukavuusaluetta ja liian lyhyt matka koivilleni (hahha) mutta selvisin ja vielä pudottamatta kapulaa :D.

Hei on muitakin kivojakin juttuja tapahtunut! Ensi viikolla aloitan pilates ohjaajakoulutuksen II-osan, JEE!! Ihan mahtavaa oppia taas lisää tästä huippu "lajista". Minulla on myös uusi ohjaustunti viikossa: ohjaan POLTE -salilla pilatesta. Polte on ollut salina sellainen mihin itse menisin treenaamaan jos salimaailmasta innostuisin eli aikas huippua <3.

Ajatelkaa, et ostin melkein kuukausi sitten uuden puhelimen (jonka akku kestää varmaan kaks päivää), enkä ole yhtään kuvaa ottanut. Joten saatte vain tylsää tekstiä lukee..Sori!


Palaillaan! 

xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti