torstai 31. joulukuuta 2015

Kiitos vuosi 2015

Hauska lukea vuosi sitten julkaisemaani postausta, jossa kirjoitin vuoden 2015 olevan relaamisen vuosi. No, ihan ei niin käynyt, en edes muista kirjoittaneeni niin! Olisi ehkä pitänyt lukea tavoitteeni vähän useammin, jotta olisin muistanut ne. Ehkä teen niin ensi vuonna, tai sitten en.

Vuosi 2015 ei ollut ihan parhaimmasta päästä mutta kaikki tapatunut on ollut äärimmäisen opettavaista. Kevät meni niin tiukasti töissä ja treenatessa joten yöunet sekä lepo jäivät liian vähälle. Näin jälkeen päin en yhtään ihmettele, että akillesvaiva kiusasi keväällä niin pitkään ja Pariisin maratoni jäi sen vuoksi juoksematta. 

Pariisissa ei päästy maratonia juokseen mutta hölkötelteltiin sitten ihan omaksi iloksi
 Keväästäkin selvittiin mutta huomasin ettei samalla lailla voi enää jatkua; Jennan kanssa löytiin hyntyyt yhteen ja rupesimme hieromaan samoissa tiloissa, jakaen samaa huonetta. Työtaakkani keveni huomattavasti ja asiat alkoivat taas rullaamaan hyvin. Henäkuussa toiseen jalkaani tuli plantaarifaskiitti, joka reilun kuukauden piti minua poissa lenkiltä ja oikeastaan treenaamisesta, kärsin todellakin motivaatiopulasta.

Lepäillessäni kävin ahkerasti vyöhyketerapiassa, jonka vaikutuksia edelleenkin ihmettelen. En tiedä oliko ne kaikki hyvät keskustelut vai vyöhyketerapeutin hoito vai mikä mutta jotenkin suhtautumiseni kaikkeen muuttui, tietyllä tapaa osasin relata, olla armollisempi itsenäni kohtaan mutta myös toisaalta linjani tiukentui, opin kieltäytymään ja pitämään puoleni paremmin, kiltin tytön syndrooma selätetty, ainakin jossain määrin.

Heinäkuussa 10 päivän loma Portugalissa
Loppuvuosi menikin paremmin, juoksu maistui ja sujui, sain jopa uuden parin minuutin parannuksen maratonilla. Olen pysynyt terveenä (koputan tässä puuta samalla), ei ole flunssat tai vammat kiusanneet. Oman kropan kuuntelu on nykyään paljon parempaa kuin ennen eli ehkei minun vuosi sitten lupaamani asiat olleet unohduksissa, vaan toteutin ne vasta vuoden loppuun mennessä :D.

Uusia tavoitteita ja lupauksia voi tehdä milloin vain mutta onhan se kiva miettiä jotain uuden alkavan vuoden kunniaksi. Lähden yksinkertaisita asioista, meillä on muutaman vuoden ajan ollut hieman puutteita jätteiden lajittelussa (olemme olleet vain laiskoja) eli ensi vuonna biojäte ja sekajäte lajitellaan! Ensi vuonna työjuttuihin tulee muutoksia joten tavoite löytää huippuporukkaa meidän tilaan. Juoksuun edelleen haluan panostaa, varsinkin nyt kun tunnen löytäneeni tasapainon arkeeni ja juoksu kulkee; tähtäimenä juosta alle kolme tuntia maraton! Saas nähä kuinka likan käy :).

Loppuun vielä tehtävä kaikille; sano viisi asiaa vuodestasi, joista olet iloinen, kiitollinen ja ylpeä!

Minulla asiat eivät ole missään järjestyksessä mutta tässä ne tulee
  • oma asunto
  • oman työn ja vapaa-ajan järkevöityminen, nyt tiedän paremmin mitä haluan tehdä ja mihin haluan juuri nyt panostaa
  • Rami ja Chili, meidän pikku perhe <3
  • ystävät <3, olen oivaltanut ketkät ovat niitä oikeita ihmisiä, joista saa virtaa ja energiaa elämään
  • terve, tasapainoinen keho ja mieli 
Ihanaa tulevaa ja vieläkin parempaa vuotta 2016!!


xxx

-MinnaEi kommentteja:

Lähetä kommentti