lauantai 26. joulukuuta 2015

Ihanaa lepäilyä

Monien elokuvien, suklaarasioiden, ruokien ja pitkien yöunien jälkeen löytyi tarpeeksi energiaa avata kone ja päästä tänne blogiin asti kirjoittamaan. Vaikka tätä vuotta on vielä muutama päivä jäljellä, niin tuntuu että joulu on aina vuoden päätepysäkki. Joulu on ihanaa aikaa, rakastan tätä kiireettömyyttä, sohvalla makoilua ja syömistä, harvinaista herkkua olla monta päivää putkeen ilman kummoisia aikatauluja.

Joulun treeniohjelmassani oli joulun pyhille vaihtoehto "lepo/kevyt lenkki". Ensimmäinen ajatukseni oli treenata ja lenkkeillä, sillä nythän olisi hyvää aikaa kun ei ole töitä. Mutta onko sittenkään.. Uskon, että välillä on ihan hyvä kokeilla pari päivää sohvaperuna-elämää. Jouluaatto meni ihanan laiskasti ja eilen joulupäivänä menin ekstemporee hölkälle Chilin kanssa eli mummohölkkää about 6km, johon kuului koiran määräämiä pissataukoja (koiralle). Tänään pääsin jo aikalailla perustreeniä tekemään ja huomasi kahden päivän ekstra-levon tehneen hyvää. Energiaa oli vaikka muille jakaa, vaikkei vauhdit päätä huimannut (ehkä hieman ylisyömisen oireita :D hahah!). Tarkoituskin oli juoksusta nautiskellen mennä ja mikä parasta, pääsin kirmailemaan ihanassa auringonpaisteessa.

Jouluiset maisemat
Lepo, sen ihanuuden ja tärkeyden muistaa vasta silloin kun on hetken levännyt. Lepo on niin paljon kaikkea muutakin kuin konkreettista fyysistä lepäilyä, pitää antaa myös mielen levätä. Huomaan olevani jo täysin eri ihminen kuin viikko sitten. Ehkä se on tämä kun on elänyt ihan arjesta poikkeavaa elämää; ruokaa on syöty ähkyyn asti, oikeastaan usein ruoka on korvattu suklaalla :D, leffoja katsottu enemmän kun moneen kuukauteen yhteensä.. Eihän tämä sellaista elämää ole, jota jaksaisi viikkoja putkeen mutta tähän hetkeen se paras vaihtoehto. 

Joku reipas oli koristellut kuusen meidän kuntokolmosen lenkkeiliöiden mieliksi..

Vitsi, mulla on niin monta juttua teille mutta jatkan tässä vielä lepäilyä hetken aikaa!

Ihanaa viikonloppua <3

xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti