sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Treenit tehtynä

Ensi lauantaina, 10.10 olisi vuorossa tämän vuoden viimeinen kisa Vantaalla. 42,195 km odottaa juoksemista. Vuosi on ollut aika rikkonainen treenien suhteen, alkukevään akillesvamma ja kesän plantaarifaskiitti toi haastetta treenaamiseen ja omaan motivaatiooni. Kuitenkin pikkuhiljaa ja tässä parin viime viikon aikana treenit ovat sujuneet hyvin, innolla odotan ensi lauantaita!

Tavoiteajaksi laitoin osallistumislomakkeelle 3.15 mutta hieman on kunnianhimo nostanut päätään parin viikon aikana. Olen miettinyt, pitäisikö lähteä kokeilemaan uutta ennätystä, olisiko 3.10 mahdollinen, siinä olisi alle parin minuutin parannus viime vuoteen. Ainakaan helle tai lämpö ei pääse rankentamaan suoritusta mutta tuskimpa reitti tulee olemaan niin tasainen kuin Berliinissä, vaikka Vantaa maratonia promotaankin nopeana. Lähtöajankohta on kyllä hyvä, klo 11 pamahtaa startti, joten ei tarvitse enää iltapäivällä juosta, aamuihminen tykkää ;)!

Kesäkuun Forssa oli niin tuskien taival, että ainakin kokeilen hieman paremmalla fiiliksellä juosta, enkä todellakan halua oksentaa kesken juoksun tai sen päätteeksi :D. Haluaisin myös yrittää himmata alussa ja juosta viimeisen puolikkaan reippaammalla vauhdilla; alussa on vain niin vaikeaa pitää jarrua päällä, fiilis on aina niin huipussa ekoilla kilsoilla..

Treenit on nyt tehty ja enää ei voi muuta kuin pari kertaa käydä hölköttelemässä, keskittyen lepoon eli toisin sanoen, minulla on hyvää aikaa pakkailla ja valmistella muuttoa uuteen kotiin ;). Hehhe! Todellakin, kävi miten kävi, niin on ihanaa päästä juoksemaan ja eikä maailma siihen kaadu vaikka aika ei mitään huippu olisikan.

Tankkailut saavat tällä kertaa jäädä kokonaan, ei se ole lainkaan mun juttu! Vaikka aikaisemminkin minimaalisesti olen hiilaria normaaliruokailuun lisännyt maratonia ennen.. Olen vain huomanut, kuinka tukkoiseksi sitä menee jos urheilujuomaakin on litkinyt kroppansa täyteen edellisnä päivänä. Tällä kertaa keskityn kisassa geelien käyttöön, juomisen sijasta, jäi jotenkin traumat puklailuista kesällä.


xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti