sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Pikaterkut

Pikapostaus tähän väliin, ettei kirjoitustaidot ihan unohdu :D.
Melkoinen pari viikkoa on takana, ei kauheasti ole tarvinnut miettä mitä seuraavaksi tekisi. Muutto uuteen, omaan, kotiin on vienyt lähes kaiken vapaa-ajan mutta suurinpiirtein alkaa kaikki olemaan hoidettuna, niin uudessa kuin vanhassakin kämpässä. Nyt ei todellakaan tee mieli muuttaa minnekkään ihan hetkeen, on siinä aina niin paljon ärsyttävää hommaa!

Kroppa tuntuu maratonilta palautuneen hyvin mutta aika varovasti olen liikkeelle lähenyt vaikka intoa olisi juosta enemmänkin. Uudet lenkkimaastot näyttäisivat olevan jalkaystävällisemmät; pääosin olen hölkötellyt kuntopoluilla Kaupissa mutta talvella täytyy sitten taas keksiä uudet reitit, hiihtäjien vallatessa maastot. Vinkkejä talvireiteistä otetaan vastaan!?

Välillä oikea jalkapohja muistuttaa olemassaolostaan (jumisesta sellaisesta) eli tulevaisuudessa kropan huolto täytyy ottaa paremmin hanskaan, jotta ensi vuodesta tulisi vammaton! Lupaankin ääneen, että venyttelen, rullailen ja käyn hierojalla useammin. Ääneen sanottu tavoite toteutuu paremmin kuin ainoastaan itselleen luvattu. Voittekin siis aina mahdollisuuden tullessa kysellä minulta: "mites kehonhuolto"! :D Mä sitten vaivaantuneena keksin tekosyitä jos venyttelyt ovat jääneet väliin.

Tällaiset pikaterkut tällä kertaa, nyt nukkuun!

 Chili vahtii tarkkana miten tunnelityömaa edistyy..

xxx

-Minna2 kommenttia:

  1. Kaukajärven suuntaan mennessä on toki pitkään asfalttia, mutta sieltä kääntyy kivoille metsäpoluille kohti Vilusenharjua ja komeet on maisematkin harjulla! Myös Nekalasta ja Viinikasta voi löytyä polkua, eikä mikään estä harppomasta Pyynikin metsiinkin, toki sielläkin saa valaistuilla poluilla talvella tehdä tilaa hiihtäjille. Lähempää sitten Hatanpää ja Kalevan puistojen hiekkatiet. Kaleva/Tammela-seudulla voi olla vaikea löytää muuta kuin asfalttia hyvän matkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei kiitti! Tarvii käydä noitakin reittejä testaan :)

      Poista