sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Treffipäivä

Sain yhden parhaimmista ideoistani muutama kuukausi takaperin, nimittäin treffipäivät! Haluan myös jakaa sen teille, sillä olisi mahtavaa jos joku saa kirjoituksestani kimmokeen ryhtyä myös tähän touhuun.

Elämässähän kaikki asiat vaativat huolenpitoa, niin konkreettiset asiat kuin myös tunneasiat. Ihmisuhteet ovat yksi tärkein asia elämässäni: perhe, ystävät ja kaverit... Kaikki nämä vaativat huolenpitoa eli yhdessäoloa. Kavereiden kanssa sovitaan kahvitteluja, lenkkeja ja kaikkea kivaa mutta monesti saattaa se pariskunnan yhteinen aika jäädä arjessa touhuamiseksi, ihanaa toki sekin, mutta edottoman tärkeätä on välillä myös tehdä yhdessä jotain arkirutiineista poikkeavaa ja näin kuvioihin astuu "TREFFIPÄIVÄ"!

Treffipäivä on kerran kuukaudessa järjestettävä päivä, jolloin tehdään yhdessä jotain kivaa, sen ei tarvitse olla välttämättä mitään ekstra kallista tai älyttömän mahtavaa, vaan yhdessäoloa <3. Vuoron perään järjestämme treffit ja päivän tulee olla sellainen ettei toinen tiedä treffipäivän kulusta mitään eli ylläreitä luvassa! 

Mähän oon ihan innosta piukeena ja oon kehitellyt jo varmaan puolen vuoden vuorot valmiiksi ellei käy niin kuin meille eilen.. Meillähän on yhteiseloa Ramin kanssa takana lähes yhdeksän vuotta, siinä ajassa toisen on oppinut aika läpikotaisin tuntemaan ja välillä tuntuu, että ajattelu on liiankin samanlainen. Ramin vuoro oli järkätä syyskuun treffit ja hänellä oli lähes samanlainen päivän kulku kuin olin suunnitellut jo meidän lokakuun treffeille.. Spookya!! Plus, joudun kehittelemään nyt uudet suunnitelmat.

Voin kertoa meidän eilisistä treffeistä :). Päivä alkoi niin, että pakattiin reput, sain siis Ramilta vain ohjeistuksen millaisilla vaatteilla lähdetään ja mitä kannattaa ottaa ehkä mukaan. Otettiin pyörät ja poljettiin Nekalan kiipeilykeskukseen. Mä sanoinkin Ramille heti kiipeilypaikan pihassa, et just olin viikolla miettinyt, että lokakuussa voitaisi mennä kiipeilemään meidän treffeillä. No, ei nyt varmaan sit mennä. Btw. mä en kyllä oo kiipeilijä sitten yhtään, ei oo mun juttu!

Pyörillä jatkettiin matkaa Tammelantorille, jossa extemporee päätettiin syödä mustatmakkarat, paitsi gluteenittomana jouduin tyytymään höyrymakkaraan. Makkaroiden jälkeen Rauhaniemeen saunomaan ja uimaan. Tämä oli sellainen keikka etten olisi osannut järkätä mun treffivuorolle mutta oli hauskaa, vaikka vesi oli kylmää.

Torimakkarat! Ei me edes olla kauheita makkaransyöjiä mut välillä on kiva repästä #fuckinghealthylifestyle :D
<3
Saunan raikkaina jatkettiin treffejä takaisin keskustaan ja Ramin kertoessa reittiä seuraavaan paikkaan, ajattelin et onkohan meidän seuraava paikka sama kuin olin miettinyt lokakuulle.. No, olihan se! Tornihotelliin ja ylös Moro -baariin. Me ei olla "ehditty" koko Tornissa vielä käymään, joten olin ajatellut, että tuskin sinne muuten tulee lähdettyä, niin mennään meidän seuraavilla treffeillä, Rami oli ajatellut samoin. Olin vähän pettynyt kun baarista ei saanut ylhäällä muuta kuin juomaa. Mä olisin niin halunnut saada ruokaa mielummin mutta kävihän se IrishCofeekin ruuasta, eiks niin!?

Chears treffeille!

Siinhän sit meidän syyskuun treffit olikin lyhykäisyydessään <3. Hauskaahan tästä aina tekee sen, että saa toisen yllättää ja tää ei tarkoita sitä, et muuten ei vois käydä syömässä, saunassa tai torilla grillillä yms. Mutta tämä tietty päivä nyt on ainakin sielä kalenterissa eikä se unohdu arjen kiireisiin, lisäksi tärkein: toinen miettii rakkaimmalleen kivan päivän.

PusPus <3

xxx

-Minna

2 kommenttia:

  1. Ihana idea! Ma joskus kuulin radiossa et yhella pariskunnalla oli sellanen tapa etta ne jarjesti toisilleen yllaritreffeja mut sillain et ne meni aakkosjarjestyksessa. Et eka piti menna johki/tehda jotain mika alko A:lla, sit se toinen seuraavilla trefeilla suunnitteli jotain mika alko B:lla jne.. Se kuulosti kans aika hauskalta, tosin ehka vahan haastavaltakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hauska idea mutta ehkä me siirrytään tuohon, kun ollaan "tylsistytty" tähän nykyisen malliin :D Hahha!

      Poista