keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Uutuus: vapaa-aikaa

Viime viikolla alkoi minun ja Jennan vuorottelu. Monet kyselivät, että mitä meinaan kaikella sillä vapaa-ajallani tehdä.. En vielä itsekkään siis tiedä mutta jotain uutta haluan oppia! Kesän tavoitteena on opiskella anatomian kirjat läpi ja panostaa pilatesohjaukseen. Syksyllä saa sitten nähdä ottaisiko muutaman kurssin avoimesta yliopistosta vai alkaako harrastamaan pitsinnypläystä. Hahha!

Viime viikon olin saanut jo vapaa-ajan kalenterin täytettyä mutta maanantaina iski tunne, jota odotinkin: huono omatunto. Onneksi sain sen aika nopeasti järkeiltyä pois. Pari vuotta kun on tehnyt töitä aamusta iltaan, kuusi päivää viikossa, niin tällainen löysäily on hurja elämänmuutos ja vielä kun siihen lisää löysän treeniviikon, niin huhhu! :D
Nyt olenkin nauttinut "runsaasta" vapaasta ajasta, mikään ei ole ihanampaa kuin aamulenkki Chilin kanssa, pitkän kaavan kautta eli puolitoista tuntia Pyynnikin metsissä. Luulen, että iltavuorot tulevat olemaan minun lemppareita, aamulla on jotenkin kiva puuhastella kaikki omat jutut ja sitte illan voi tehdä töitä. Muutenkin olen ehtinyt syömään rauhassa, enkä iltaisin ole enää niin "rikkipuhkipoikki" -fiililsillä ja töihinkin menen huomattavasti energisempänä kuin aikaisemmin. Ihanaa <3. 

Tämän viikon Iltavuoro onkin aikas oivallinen lauantain maratonia ajatellen; startti on vasta klo 16, joten mahtavaa elää tämä viikko muutenkin iltapainotteisesti. Jännityksellä odotan näkyykö hieman rauhallisempi elämä juoksussa, ei välttämättä ihan vielä lauantain kisassa.. Ehkäpä muutaman viikon päästä  voi jotakin muutoksia huomata.

Kesäkelejä ei ehkä ole vielä kuulunut mutta ihan jees lenkkeilykelit on tällä viikolla ollut <3
Koetan ehtiä vielä raapustamaan jotain ennen lauantain Suvi-iltaa mutta tällaiset pikakuulumiset tällä kertaa!

xxx

-Minna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti