sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Let it shine

Aurinkolasit eivät koskaan ole olleet minun juttuni. En ole niihin halunnut panostaa, sillä en ole osannut niitä käyttää ja olen aina pelännyt hukkaavani ne jos sitten panostan kunnolla arvokkaisiin arskoihin.. Hennesin alle kympin maksaneet lasit palvelivat hyvin monta monta vuotta, kunnes sitten hukkuivat Intian valtameren aaltoihin.. Hätäisesti sitten ostin Goalaisilta markkinoilta "Ray Banit" 150 rupian hinnalla (1€= n. 70rupiaa), varmasti siis löytyi UV-suojat :D hahha!

Kunnollisiin aurinkolaseihin kannattaa oikeasti panostaa, sillä se vasta silmälle tekee pahaa, jos ostat halvat "aurinkolasit", joissa ei ole todennäköisesti mitään tai huono UV-suoja; UV-suojan tarkoitus on estää säteilyn pääsy silmiin/pupilleihin. Käyttäessäsi niitä "aurinkolaseja" UV-säteily pääsee kokonaan silmään, sillä tumma linssi hujaa silmiä olemaan siristämättä.

Silmäleikkauksen jälkeen huomasin tarvitsevani aurinkolaseja herkemmin ja muutenkin aloin miettimään, että ehkä olisi aika panostaa kunnon laseihin, kun ei enää silmälaseihin kulu rahaa.
Rami on Oakleyta fanittanut, niin kauan kuin muistan ja aivopesu on tehnyt tuloksensa: päädyin hankkimaan Oakleyt ja vielä kaksin kappalein, tietysti juoksuun ja ihan vapaa-aikaan.

Urheilulasit ovat kaikki todella kaameita ulkonäöllisesti! En ole yksiinkään hienoihin vielä törmännyt.. Mutta isoissa "kärpäs"arskoissa treenaaminen vasta tyhmältä näyttääkin, joten ei auttanut muuta kuin ostaa hirveät urheilulasit. Rumia tai ei, niin pakko todeta urheiluarskojeni olevan ihan huiput! Ei tipu, valu tai häiritse millään lailla, oikeastaan en edes muista, että minulla on nämä juostessa nenälläni.

Vielä kertaakaan en ole kisatilantteessa laseja käyttänyt, sillä pilvinen keli on varjostanut tapahtumia. Ehkä Forssassa laitan pokat päälle, luulisi kuvienkin onnistuvan paremmin, kun ei tarvitse irvistellä ja siristellä auringon paisteessa.. Eivaa, hirveeltä sitä silti näyttää juostessa reippaasti, vaikka olisi pussi päässä :D.

Tässä vielä vähän kuvamatskua urheiluarskoista ja pahoittelut laadusta, huomasin vasta koneella, että nämähän ovat vähän sumeita.. Vissiin noi mun treenitrikoot on aika hankalat kuvata, kun ovat niin kirkkaat.. Muuten kyllä rakastan noita pöksyjä <3

Joko sinulla on hyvät (rumat) treeniarskat? Jos ei, niin suosittelen ehdottomasti ja niin suositteli muuten silmälääkärikin.

Aurinkoisia lenkkipäiviä!


xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti