tiistai 28. huhtikuuta 2015

Muutoksen kevät

Jänniä juttuja taas tapahtuu! Nimittäin olemme yhden hierojaystäväni kanssa päättäneet yhdistää voimamme ja siirtyä samaan tilaan hieromaan. Emme hiero yhtäaikaa vaan vuorottelemme vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroa.
Mikä sitten saa yrittäjän luopumaan "yrittäjän vapaudesta valita työajat" ja siirtyä ns. kaksvuorotyöhön?! Kuulkaas, voin kertoa että "yrittäjän vapaus" on olla aina töissä :D.
Hehhe! Tietysti olen kiitollinen työtilanteestani, saan tehdä töitä niin paljon kuin vain jaksan mutta viimeinen vuosi on mennyt täysin töitten ehdolla. Työni on kivaa mutta viimeaikoina olen vain huomannut olevani todella väsynyt. Vapaa-aikana en jaksa tehdä tai nähdä ketään. Haluan vain olla yksin. Sosiaalinen työ verottaa, joten pakko on himmata ennen kuin on myöhäistä. Burnout on aika salakavala ja voi iskeä ihan yks kaks, varoittamatta. Ja ei, en osaa olla ottamatta töitä jos minulla ei varsinaisesti ole mitään muuta menoa, minä venyn ja venyn jos joku sitä pyytää.. Nyt en enää voi venyä, kun hierontapöytäni tulee olemaan varattu aina silloin kun en ole töissä.

Jenna oli innokkaana mukana kun kysyin häntä hieromaan tiloihini. Ketään muuta en kysynyt, enkä ajatellutkaan. Jenna on todella mahtava tyyppi ja hyvä hieroja, lisäksi hänen pirtsakka ja aurinkoinen asenne on täydellisesti sopiva meidän Hyvän Olon Tilaan. Kesäkuussa siis kääntyy aivan uusi sivu elämässä ja en malta odottaakaan, kun pääsen toteuttamaan asioita, joita olen nyt vain siirtänyt ajanpuutten vuoksi tulevaisuuteen. Tietysti myös asiakkaat hyötyvät; tilamme tulee olemaan "auki" kellon ympäri ja me Jennan kanssa pidämme huolen itsestämme ja riittävästä levosta, jotta jaksamme runnoa  asiakkaiden lihakset vetreiksi!

Minna ja Jenna valmiina yhteistyöhön <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti