sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Juoksusuunnitelmat alkukesälle valittu!

Kevään postaukset ovat aika pitkälti olleet akilleeni valittamisia, no nyt on ilouutisia: jalka on kunnossa! Edelleen tunnen oikean akilleeni/pohkeeni olevan hieman tiukempi kuin vasemman jalan mutta juoksu on kivutona, ai että kuin ihanaa <3. Pari kuukautta siinä sitten vierähti, joten jos sinua kolottaa jostain paikasta treenin vuoksi, niin kevennä HETI, älä vasta sitten kuin on liian myöhäistä..

Lenkkien vauhdit eivät päätä huimaa mutta nyt olen vain iloinen, että olen päässyt kirmailemaan pihalle. Etanavauhti ei kuitenkaan estänyt minua suunnittelemasta tulevaa, joten olen jo ilmottautunut muutamaan tapahtumaan loppukeväälle ja alkukesällä: 9.5 Ideaparkissa juoksen puolimaratonin, 23.5 kirmaan 10km kisan ja sitten, jälleen kerran, Forssan suvi-illassa odottaa kokonainen matka.  Eikös se niin mene, että "kolmas kerta toden sanoo". Ei vaiskaan, ihan kauhea hinku minulla ei Forssaan ollut (sori vain Forssan seudun tyypit) mutta katsoin kesäkuun kalenteria ja minulla oli ainoastaan kaksi vapaata viikonloppua: 13-14.6 ja Juhannus viikonloppu. Ei siis kauheasti jäänyt vaihtoehtoja. Juhannusviikonloppuna olisi Nokialla ollut maraton mutta Rami ei ollut kauhean innostunut ajatuksesta olla huoltajana juhannusviikonloppuna (jostain kumman syystä). Lisäksi olen pitämässä (ekaa kertaa elämässän) kesälomaa, ihan oikeasti kesällä.  Lähden ystäväni kanssa Portugaliin heinäkuun alussa, joten siellä olisi kiva päästä jo kunnolla treenailemaan. Juoksemalla Forssan, ehdin toipua Portugaliin ja pystyn treenaamaan siellä täysiä.

Mitään aikatavotteita en osaa vielä yhtään sanoa, pitää varmaankin tässä vielä fiilistellä kuntoa ja katsoa miten puolikas menee, ennen kuin osaan sanoa missä kunnossa olen, vai olenko kunnossa ollenkaan :D hahha!

Onko sinulla jo tavoitteet asetettu ja merkattu kalenteriin ajatellen juoksukesää? Jos ei niin aika kivasti netistä löytyy hakuja, mm. Juoksija-lehden juoksukalenterista löytyy varmasti lähes kaikki kesän juoksutapahtumat.

Pakko kertoa vielä teille tähän loppuun viimeisimmän "huippusuorituksen"; viime maanataina oli meidän kevään viimeinen jooga ja sitä juhlistimme tekemällä 72 aurinkoterveydstä!! Jos aurinkotervehdys ei sano mitään, niin se on joogan "lämmittelysarja", jossa mm. punnerretaan ojentajilla suorinvartaloin alas ja tullaan sieltä vielä ylös eli tuli sitten mm. punnerrettua 72 kertaa. Voin sanoa, että tiistaiaamuna herätessäni katujyrä oli ajanut päältäni; Yläkroppa oli ihan tukossa, etekin ojentajat.. Olihan se treeni vähän kreisi mutta kivaa oli :D.


Kivaa alkavaa vappuviikkoa!


xxx

Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti