sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Palat esiin helmikuuksi..

Hyvää alkavaa vuotta <3. Onko monella alkanut uusi elämä? Hehhe! Minä innostuin erään lukemani blogin haasteesta: "30 Day Flat Abs Challenge". En ole juurikaan perustanut mistään haasteista, minuun ei uppoa "maidottomat marraskuut, lihattomat lokakuut yms. haasteet mutta nyt ajattelin, että kokeillaan! Kuka nyt ei haluaisi teräksisiä vatsalihaksia, eikäs tähän vaadita loppuviimein paljoakaan ajan uhrausta..
Kerran aikaisemmin kokeilin 100päivän punnerrushaastetta, taisin päästä 30 päivään asti mutta sitten lähdettiin juhannukseksi mökille, pois arkirutiineista, tuli vähän herkuteltua ja krapulakin kiusasi parina päivänä.. Loppujen lopuksi minulle jäi rästiin niin monta punnerrusta, että en jaksanut enää niitä tehdä, joten löin hanskat tiskiin :D.

Nyt siis parin vuoden jälkeen haluan yrittää uudestaan ja onneksi nyt haaste kestää vain 30 päivää, joten ehkäpä minä onnistun.

Tässä tulee ohjeet:


Mikäli oikein innostutte, niin käykää lukemassa koko postaus: blogilates-blogista. Casseylla on muutenkin kivoja viedoita lihaskuntoharjoitteluun youtubessa, tykkään hyödyntää ja ottaa vinkkejä häneltä omiinkin pilates-tunteihin.

Ketkä lähtee mukaan??

xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti