keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Uusi vuosi ja uusi teema..

Vuosi 2014 on kohta takana, nopeasti se meni mutta paljon asioita on myös vuodessa ehtinyt tapahtumaan. Vuosi sitten tein postauksen tulevista tavoitteista ja uudenvuodenlupauksista, voit lukea sen täältä. Enpä olisi vuosi sitten uskonut, mitä kaikkea onkin sattunut ja tapahtunut, joten haluan nyt jälleen tehdä fiilistelyt menneestä, joten voin sitten täysin keskittyä tulevaisuuteen ja uuteen, vielä parempaan vuoteen.

Tämä vuosi oli treenauksen ja juoksujen kannalta erittäin onnistunut, tavoiteet ylitettiin huimasti, joten ensi vuodelle täytyy rima asettaa vielä korkemmalle ;) hehhe! Ihan vain sen vuoksi, että saa sit paiskia hulluna töitä uusiin ennätyksiin. Treenimäärät ovat olleet sopivia, sillä olen säilynyt ilman vammoja mutta kehitystä tuli huimasti. Kehittyminen alkaa kokoajan olemaan vaikeampaa ja vaikeampaa.. Tuskin ensi vuonn maratoniennätys paranee vuodessa 28 minuutttia, niinkuin tänä vuonna kävi. Hanskoja ei naulaan kuitenkaan löydä, enkä halua uskoa rajojen vielä tuleen vastaan; juoksu kulkee, intoa riittää ja energiat ovat kohdillaan..Ensi vuodelle siis tähtäimessä uudet ennätykset!

Tähän vuoteen mahtui JÄLLEEN työpaikan muutto, mikä toi minulle lisää vastuuta ja kuluja mutta näinhän tämän pitikin mennä, olen nyt työpaikassa, josta olen haaveillut monta vuotta! Nyt kyllä ensi vuoden lupaus onkin ettei 2015 vuosi sisältäisi lainkaan muuttoja (toki haluan siis kotio päästä putkirempan jälkeen). :D

Viime vuonna lupasin kuunnella ja huoltaa kroppaani enemmän, onnistuin ihan hyvin mutta pakko myöntää, että vielä on petrattavaa.. Säännölliset hieronnat ja muut kropan huollot taas kalenteriin, onneksi astangajooga on tullut jäädäkseen, joten ihan ei retuperälle en ole missään vaiheessa kehonhuoltoa päästänyt. Hyvä minä! 

Asiakkaan kanssa tällä viikolla keskustelimme uudenvuodenlupauksista ja hän kertoi ettei tee lupauksia mutta joka vuodelle hän päättä jonkun tietyn teeman, jota pyrkii noudattamaan.. Onko tämä vain synonyymi uudenvuodenlupaukselle? Voi olla mutta monesti jo sana "uudenvuodenlupaus" aiheuttaa kauhean vastareaktion ja epäonnistumista pelätään niin paljon ettei haluta edes luvata mitään, siloin teemavuosi voisi olla parempi vaihtoehto. Teemavuodessa ei voi epäonnistua, haluat vain keskittyä johonkin asiaan, olemaan siinä vieläkin parempi. Itse ajattelin, tällaisena työnarkomaanina, että voisin hieman työnteossa ottaa rauhallisemmin. Viisi päivää viikossa ja ehkä normaalit kahdeksan tunnin päivät riittäisivät..  2015 on siis relauksen vuosi, jolloin opettelen ihan vain olemaan ja oottamaan iisimin, edes hiukan paremmin kuin nyt.

Mitä sinä ajattelit luvata?

Hyvää uutta vuotta!

xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti