sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Putkiremppaa pukkaa

Jälleen on yksi joulu takana. Minulla oli tarkoitus kirjoitella ennen joulua mutta sitten päätinki etten jaksa, enkä halua! Huomasin syksyn vieneen aikalailla ylimääräiset energiat.. Yöunet venyivät joulun pyhinä lähes kellonympäri kestäviksi, mikä on minulle todella harvinaista.. Pytyin nukkumaan jopa klo 11 asti päivällä! Lähes viikon kestävillä vapailla tuli siis syötyä, nukuttua, katsottua elokuvia, maattua sohvalla ja toki myös treenattua. Mitään terveyspöperöitä ei jouluna vedetty, vaan ihan rehellistä suklaata, juustoa, kinkkua yms.. mitä näitä nyt on. :D Huomenna olisi sitten paluu arkeen, ihan kivaa, vaikka kyllä vapaallakin olisin vielä viihtynyt.

Yksi iso muutos viime kuulumisiin on kodissamme alkanut putkiremontti. Eilen siis teimme puolittaisen muuton Ramin lapsuudenkotiin Hervantaan. Toisin sanoen muutimme appivanhempieni luokse. Puolittainen muutto tarkoittaa sitä, että eteinen, keittiö ja wc piti tyhjentää täysin meidän kämpästä.. Voin kertoa, että muutto on aina muutto eli mukavaa riitaa siitäkin sai aikaiseksi. Onneksi muutto on nyt tehtynä ja voimme keskittyä kotiutumaan tänne Ramin vanhempien luokse :D.

Appivanhempien luokse muutto kuulostaa monen mielestä aikas hurjalta.. Kylähän se "jännittävää" on, enkä osaa vielä edes kuvitellakkaan kuinkan monta kertaa kaipaan omaan kotiin tässä reilun kolmen kuukauden aikana.. Teini-ikäisenä, kun aloitimme seurustelemaan, niin ensimmäiset reilu kaksi vuotta tuli Ramin kotona paljon kyläiltyä ja aikaa vietettyä.. Joten luulen, että eiköhän tämä kotiutuminen tänne aikas kivuttomasti suju.. "Suurin murheeni" minulla on nyt hurjasti pidentynyt työmatka. Ennen minulla meni kolme minuuttia kävellen töihin ja nyt joutuu autolla tai bussilla Hervannasta asti (kaupunkilaisen näkökulmasta korvesta) matkaamaan.

Pitää kuitenkin muistaa putkirempan hyvät puolet; saamme tisikoneen, vesihanan "sekoittajat" (meillä on ollut kylmä ja kuuma vesihana erikseen), ei tarvitse enää seistä kylpyammeessa kun käy suihkussa, uusi keittiö ja vessa. Loppujen lopuksi tässähän on monta hyvää juttua..
Chili varmasti nauttii tulevasta talvesta ja keväästä; ulkoiluttajina on neljä eri ihmistä, omakotitalo ja enemmän tilaa, lisäksi metsään pääsee nopeasti lenkille (nyt kun olemme täälä "landella" hahah!).

Kyllähän täällainen metsämaisema lenkillä voittaa keskusta lenkkimaisemat..


Tänään, pitkästä aikaa, pitkä lenkki sujui todella hyvin! Oli mahtava fiilis juosta ja askel rullasi kirpakassa pakkassäässä.. Ihanaa! Tätä fiilistä olen kuukauden ajan etsinyt, joulun breikki siis teki terää ihan treenustakin ajatellen. Treenaamisesta puheenollen, varasimme kaverini kanssa reissun Pariisin maratonia varten!! 10.-15.4 tämä tyttö on Pariisissa <3. Oli siis aikakin, että treenit alkaa sujua, eihän huhtikuuhun enää montaa lenkkiä ehdi tekemään (hehhe).. Nyt on siis kaksi syytä odotaa huhtikuuta: maraton ja omaan kotiin takaisinmuutto.

Ihanaa loppuvuotta!

xxx

-Minna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti