sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Treenifiiliksiä ja kisasuunnitelmia

Vuoden vaikein (pimein ja väsyttävin) kuukausi alkaa olla ohitse ja huomisesta alkaen saa availla joulukalenterin luukkuja <3, joulu on siis oikeasti aikas lähellä! Vielä kun saataisiin lunta maahan ja aurinkoa edes hetkeksi näkyviin, niin olisi huippua. Yritän toki ajatella myönteisesti, että nythän on vielä oikein mainiot juoksukelit, eikä ole liukasta.. Nääh, kyllä sitä lunta sais jo tulla, nastalenkkarit ja sukset odottelevat malttamattomina käyttöönottoa :D. Heh!

Pari viikkoa on treenailtu tuttuun tapaan aamuisin, kilometrimäärät eivät vielä päätä huimaa mutta pikkuhiljaa täytyy tauon jälkeen aloittaa. Salilla käyn painoja heilutteemassa kaksi kertaa viikossa, kerran jalkatreenin ja kerran yläkropan. Kuntosali ei ole todellakaan tuntunut hullummalta, oikeastaan sinne on tällä hetkellä paljon helpompi mennä kuin tuonne pimeään ja märkään ulkoilmaan.

Mites ne treenit ovat sitten sujuneet? Voisin todeta, että kuntosalilla hyvin, kehitystä tullu ja painot nousee, eikä kroppa enää kipeydy treenin jälkeen mutta juoksun kanssa vielä takkuilee. Nopeat vedot ja VK-lenkit sujuvat ihan hyvin mutta pitkissä hitaissa lenkeissä mennään vielä hitaasti, kirjaimellisesti; todella hidas vauhti, jalat painaa eikä fiilis ole parhaimasta päästä. Ei lenkit kuitenkaan täysin surkeilta ja hirveiltä tunnut mutta sanoisinko, että ne ovat vain siedättäviä.. Flow-tiloja siis odotellessa :D. En ole vielä huolestunut, vaikka kaksi viikkoa on jo hujahtanut, stressaaminen ei auta mitään, vaan päinvastoin kuuntelen kehoa ja etenen hissukseen, kyllä tässä vielä ehtii kunto kehitymään ennen ensi kevättä.

En ole tainnut vielä blogissa tätä julkaista mutta ensi vuodelle on ensimmäinen kisa jo varattu: 12.4 starttaa Pariisin Maraton eli aika alkuvuodesta ja ehkäpä suoraan lumikeleistä startataan maratonille mutta ei haittaa! Siistiä päästä juoksemaan ja aloittamaan "kisakausi" 50 000 muun juoksijan kanssa, lisäksi pääsen Ranskaan ja Pariisiin ensimmäistä kertaa elämässäni lomailemaan, joten Pariisin matkavinkkejä saa antaa.

Tällasta tänään, ihanaa alkavaa joulukuuta!

xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti