torstai 27. marraskuuta 2014

Nopeasti hujahtavat korvaavat treenit

Treeniohjelmaani kuuluu aina kerran viikossa korvaava treeni eli käytännössä se tarkoittaa jotain muuta kuin juoksua. Lähes aina minä suuntaan salille vemputtamaan crosstrainerilla nämä korvaavat. En tykkää kuntopyörästä ja soutulaite on aika outo vekotin, joten crossari on minulle se nro 1,  johon en kyllästy.. (Voisinkin varmasti ottaa sen kotiinikin ja varmasti vemputtaisin sillä myös telkkaria katsellessa mutta onneksi pieneen kaksioon ei ole hyvä idea ostaa isoja kuntosalilaitteita).

Vaikka crossarilla polkeminen on vuodesta toiseen ollut se paras korvaavan treenin muoto, niin on se kyllä tylsää treenausta pidemmän aikaa, minunkin korvaavien kesto on 60-120 minuuttia, joten ekan 20minuutin jälkeen alkaa jo hieman turhauttamaan.. Musa ei auta, kelloa tulee vilkuiltua parin minuutin välein: "hohhoijaaa, enää 90min jäljellä", lehti on ihan mukava lisä mutta siihenkin kyllästyy.. Onneksi nykytekniikka on niin hienoo ja paraskaveri korvaavaan on Ipadi ja Netflix <3, lisäksi olen löytänyt niin hyvän sarjan, että en malttaisi edes lopettaa treeniä.Arrow on aika perus jenkkihömppätoimintaa mutta tomii treenin ohessa loistavasti: jännittävää ja nopeatempoista settiä, tietysti lopussa paha saa aina palkkansa!

Tietysti tuota päähenkilöä "Oliver Queenia" katselee ihan mielellään ja syke nousee pelkästä hänen katselemisesta.. hahaha!


Suosittelen siis yhdistämään hömpän katselun ja treenauksen mahdollisuuksien mukaan.. tietysti esim. nyrkkeilykehässä voi olla vaikeata keskittyä jos taustalla on jännä sarja, jossa on liian hyvännäköisiä ihmisiä.

xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti