sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Supermättö

Nopeeta viikko hujahti ilman aamulenkkejäkin. Olen nukkunut pitkään ja tuntuukin, että univelat alkaa olla kuitattuna. Vielä viikko jäljellä leppoisaa menoa, nopeasti "löhöilyyn" tottuu eli saa nähdä kuinka koville ottaa palata takaisin aikasiin herätyksiin..

Olen julkaissut vain näitä terveyspöperöiden reseptejä, joten nyt ajattelin repäistä ja postata verisuonet kalkkeuttavan reseptin mutta niiiiin hyvän mätön :D hahahha! En siis todellakaan vetele pelkkää terveysruokaa, vaan välillä on kiva mussuttaa överit.
 Tämä on toimiva resepti, jos haluaa parissakymmenessä minuutissa kipeän ja ähkyisen mahan.. Tämä sisältää varmaan miljoona kaloria ja monta kiloa huonoa rasvaa, joten en suosittele lahduttajalle.  Itsekkin kun on näin runsaasti liikkunut koko viikon (hahah, NOT), niin on hyvä vähän tankata kaloreilla. 

                                                    The NACHOPELTI

  • Pari pussia nachoja (meillä oli perus ja chilimaustettuja)
  • jauhelihaa (meillä oli 1200g)
  • salsamauste (meillä oli Lidlin versio, voi myös tehdä itse)
  • juustoa (meillä oli varmaan 400g mozzarella ja cheddarjuustoa)
Tätä voi siis tehdä pienemmän satsin mutta me olemme Ramin kanssa nälkäinen pariskunta..

Levittele nachot pellille


          Paista jauhelihat ja lisää joukkoon salsakastike          Levittele jauheliha nachojen päälle ja lisää sitten raastettu juusto


Paista uuinssa sen verran, että juusto sulaa. Muista, että uunista tullut mättö on todella kuumaa, joten odota hetki..(jos malttaa)


Me vedettiin melkein koko pelti puoliks.. Tietysti olo oli sen mukainen mutta lauantai-ilta; frendejä nonstoppina telkkarista, hyvää seuraa ja herkkumättöä, eihän sitä muuta tarvitsekkaan <3.

Joskus viikonloput on hyvä viettää näin! NamNam!xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti