sunnuntai 2. marraskuuta 2014

jaa mikä ylimenokausi?

Viikko sitten valmentaja kysyi olenko pitänyt mitään "lomaa" treenistä eli ollut niin sanotulla ylimenokaudella. Mietin ensiksi, että eikö se Berliinin jälkeinen kevyt viikko riitäkkään, tarvitseeko mun siis pitää lomaa juoksusta.. Eihän sillon kehity olleskaan, vai kehittyykö!? Minulla ei koskaan aikaisemmin ole ollut vastaava tilannetta, en ole treenannut näin intensiivisesti ikinä. "Kisojen" jälkeen on aina ollut kuukausi lähes juoksutonta elämää, joko sairastelun vuoksi tai sitten ihan vaan "ei huvita"-fiiliksen vuoksi. Tänä vuonna en ole juurikaan kipeänä ollut ja intoa on ollut treenata joka tapahtuman jälkeen entistä enemmän, joten olisiko minunkin syytä pitää ylimenokausi niin kuin true juoksijoiden!? ;) 

Pakko on todeta, että loma tulee tekemään hyvää. Askel on ollut parin viikon ajan todella tahmeaa, Kovat lenkit ovat hyvin sujuneet mutta PK-lenkeillä askel painaa ja vasta lenkin lopussa alkaa rullaamaan. Oikea akilles on vihoitellut lenkin loppupuolella, lisäksi minulla on rasitusvamma varpaassa! Kyllä VARPAASSA :D:D. Oikea varvas on kipeä, kun sitä yrittää taivuttaa eli aina askeleen työntövaiheessa varpaassa tuntuu ikävältä. Syytän joogaa tästä vammasta mutta eiköhän se lähde pikkuhiljaa paranemaan.

Työviikot ovat olleet kiireisiä, joten yöunet aina lyhenevät loppuviikkoa kohden, univelkaa on siis kertynyt. Tulevan parin viikon aikana, aikomukseni on siis ladata akut nukkumalla, syömällä ja lepäämällä. Pari hassua korvaavaa ja voimatreeniä on tiedossa mutta muuten meikä ottaa iisisti.
Jännityksellä odotan siis tulevaa, voi olla että kämppä hohtaa puhtautta, Chili on saanut pitkää kävelylenkkiä ja ehkä "to do list" on saatu ajantasalle..

Tämmösiä päiviä tilaan sit mun "lomalle"

Ihanaa viikkoa!


xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti