torstai 28. elokuuta 2014

Ylibuukattuna

Tuleeko kenellekään toiselle koskaan sitä tunnetta, että hitsi, kun on buukannut kalenterin niin täpötäyteen, ettei tiedä miten selviää.. Hahha! Täällä nousee molemmat kädet ilmaan! Eli viikonloppuna olisi töitä, muutto ja puolikkaan juoksu. Pakko sanoa etten ihan varmaan loppuun asti miettinyt, kun ilmoittauduin puolimaratonille. Koko viikon olen joutunut hoitamaan uuteen toimitilaan liittyviä asioita, normaalin kymmenen tunnin työpäivän päälle. Juoksu on ollut todella vähän mielessä, onneksi muuten on on ollut kevyt viikko, sillä stressitasot ovat punaisella jo muutenkin; asiat eivät ole todellakaan menneet niin kuin strömsössä ja melkein pelkäsin, että onnistuuko muutto ajallaan mutta nyt alkaa pikkuhiljaa asiat järjestymään ja valoa näkyy tunnelin päässä ;). Maanantaina siis Hyvän Olon Tila aukeaa Kauppakatu 3 A 3:seen, olen niin täpinöissä <3.

Juoksu ei kauheen hyvin ole rullaillut, jalat ovat olleet todella tukkoiset. Viime viikonloppuna onnistuin saamaan ne totaalijumiin seikkailupuistossa, josta myöhemmin lisää. Ylikieroksilla käyminen heijastuu varmasti koko kroppaan mutta yllättävää kyllä, en ole lainkaan kauhuissani vaikkei puolikas menisikään nappiin.. Muutto ja työt ovat nyt etusijalla, joten juoksu menee miten menee. Mahtavaa olisi saada uusi puolikkaan ennätys mutta viimeisimmät lenkit ovat olleet aikalailla tuskaisia, joten nähtäväksi jää miten käy.

Lauantaina siis klo 13 starttaa Tampere Maratonin puolikas ja sen jälkeen kevyillä jaloilla kanniskellaan kamppeita uuteen työpaikkaan!


xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti