perjantai 8. elokuuta 2014

wazzup..

Apua! Päivät kiitää niin nopeasti ohi, ettei oikeen pysy mukana..tällä kertaa kirjoittelen ihan vain pikaterkut. Hommia piisaa juoksun ja työn saralla, joten en ole oikeen ehtinyt istahtamaan alas ja kirjoittelemaan.. Paljon minulla on kivoja juttuja mielessä, joista haluan tarinoida mutta kirjoittelen niistä sitten hiukan paremmalla ajalla.

Funssa kiusasi vain kolme päivää ja välistä jäi onneksi ainoastaan kaksi treeniä! Nyt on päässyt taas hyvään vauhtiin juoksut! Vähäisemmälle ovat jääneet -pakko tunnustaa- yöunet, niin paljon hommaa mutta kello ei anna armoa. Lupaan, että tämä on vain väliaikaista ja ensi viikolla tsemppaan taas paremmin levon kanssa.

Jos joku miettii, olinko 2.8 Hämeenlinnassa juoksemassa 10km, niin vastaus on:en. Minulle sattui samalle päivälle 50-vuotisjuhlat ja valmistujaiset. Uusi yritys on juosta lyhyempi matka 16.8 Elojuoksussa, eli ens viikolla KÄÄK! 11,8km on matka, joten ihan ei pääse vertailemaan aikaisempia tuloksia mutta eiköhän tuossakin matkassa ennätys tule, ekaa kertaa kun olen sen juoksemassa! Hahha!

Mutta nyt pitää jatkaa vielä muutamat työjutut ja painua pehkuihin, sillä huomenna on niin aikainen herätys veteleen tonnin vetoja.. En kehtaa edes kirjoittaa moneltako kello on soittamassa. Hehhe!

Aivan ekstra ihanaa viikonloppua!


xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti