tiistai 29. heinäkuuta 2014

Nuhanenä

Hyvän treeniputken katkaisi, kaikkien rakastama, kesäflunssa! Aamulla herätessä olo oli tukkoinen ja päätä särki. Aluksi ajattelin, että kaippa sitä nyt juoksemaan voi mennä, kun ei ole huono-olo mutta onneksi järki puuttui peliin ja päätin lenkin sijasta tehdä hieman työhommia koneella, yllättävän paljon saa aikaan tietokoneella puolessatoista tunnissa.

Mistä nyt tällainen flunssa sitten tuli.. No, sitähän on turha pohtia.. Viime viikolla kärsin pari päivää kurkkukivusta mutta se lähti ekstravitamiineilla, eikä treenistä tarvinnut luistaa. Voi olla, että kroppa koetti varoitella ja pyytää minua rauhoittumaan tai sitten ei, ainahan ei flunssaa voi vain välttää.. Joskushan on vissiin sairastettava?! 

Ei tässä auta masennella ja rypeä itsesäälissä, kuinka arvokasta treeniaikaa menee hukkaan.. Täytyy vain koettaa keskittyä paranemiseen ja tehdä nyt näitä rauhallisia "rästihommia" koneella, liiketilan vaihto koittaa kuukauden päästä ja paljon on tehtävää, joten täytyy nyt hyödyntää "ylimääräinen" aika. Kyllä minä vielä ehdin ennen syksyä juokseen!



Pysykäähän terveenä!

xxx
-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti