perjantai 25. heinäkuuta 2014

Välineurheilua part 2

Lämmintä piisaa <3 ihanaa! En halua yhtään valittaa lämmöstä, sillä tämä on niiiiin harvinaista herkkua.. Meillä on kämpässä varmaan 35 astetta lämmintä ja tuntuu kuin kokoajan olis ikihiki päällä, hahah! Mielummin hikoilen kuin palelen, joten nautitaan vaan kesästä ja lämmöstä!

Sitten asiaan:
Vaatteista puhuttu, vielä parit minun must-tarvikkeet esittelemättä. Tänään vuorossa suhteellisen uusi löytö: Spibelt.

Kuva: Google


Ystävien suosituksesta innostuin ostamaan vedenkestävän Spibeltin. Hieman epäilin alkuun, että toimiiko vyö tai luultavasti toimii mutta pysyykö se napakasti lantiolla.. Huonot kokemukset juomavöistä, jotka nousevat heti ylös, kummittelivat mielessä mutta pakko sanoa, että on kyllä hintansa arvoinen keksintö! Vyössä kulkee mukavasti yksi 2dl juomapullo tai yleensä Spibeltissä kulkee puhelin, josta kuuntelen musiikkia lenkillä.

Älypuhelimet ovat niin herkkiä hajoamaan, joten olen aina hieman pelännyt mennä lenkille puhelimen käsikotelossa (mikä sen virallinen nimi nyt onkaan), etenkin lämpimillä keleillä.. Minä ainakin hikoilee kuin pieni sika, joten puhelin on aina ihan litsläts-märkä, etenkin IPhonet ovat kuulemma herkkiä kosteudelle, joten joka lenkin jälleen sai jänskättää: toimiiko luuri enää.. Mutta nyt puhelin pysyy kuivana vyössä lenkeillä, jee!

Ilman musiikkia lenkille lähtö tuntuu kaamealta, sitä on itsensä niin totuttanut musiikin kuuntelulle tai oikeastaan se musa vaan soi taustalla ja päälimmäisenä ovat omat ajatukset. Soittolistana toimii ihan vain oma "Juoksumusaa" -kansio, jossa on tietysti kaikki hyvät biisit eli meikälisen tapauksessa varmaan kaikki ihan perusrallatukset NRJ:ltä, en ole kovikaan kiinnostunut musiikista tai kuinka taiteellisesti se on toteutettu, ihan perus purkkapoppi toimii :D, yksinkertaista musiikkia niin kuin on kuutelijakin, hahah!

Huomenna mökille ja aijon viettää koko viikonlopun bikinit päällä uiden, lukien kirjoja ja tietysti herkutellen, ainiin tarvii varmaa juostakkin ;).

Ihanaa viikonloppua!

xxx

-Minna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti