torstai 3. heinäkuuta 2014

Tuorepuuro

Olen löytänyt uuden lempiruuan: tuorepuuro! Vau, miksen ole koskaan aiemmin tätä keksinyt..
Tuorepuuron raaka-aineissa on varmasti parempi ravintopitosuus, sillä viljaa ei ole käsitelty niin paljoa, lisäksi puuroa ei kuumenneta lainkaan, joten vitamiinit ja hivenaineet eivät haihdu valmistuksessa.

Puuron valmistus on niin helppoa, että jopa minä jaksan sen tehdä aamutuimaan. Oma tuorepuuroreseptini on:

50g tattari tai kvinoa-suurimoita
10-20g auringonkukan-, pellavan-  kurpitsansiemeniä yms.
1 Banaani
Marjoja (kuvassa mansikka)
1rkl Herbalifen proteiinijuomajauhetta (voi korvata esim. raejuustolla yms muulla proteiininlähteellä)
Loraus vettä, maitoa tai jotain nestettä

Suurimot ja siemenet laitetaan yöksi veteen likoamaan. Itse säilytän näitä jääkaapissa mutta en tiedä onko edes se pakollista. 

Aamulla huuhtelen suurimot ja siemenet, heitän ne blenderiin ja mukaan lentää yksi banaani, marjoja ja loraus  vettä tai soijamaitoa ja proteiinilisäksi heitän Herbalifen proteiinijuomajauhetta, joka antaa kiva vanilijaisen makeuden. Sen jälkeen vain huristellaan blenderillä ainekset puuroksi ja nautitaan! NAMSKIS <3









Marjakausi alkaa olla parhaimmillaan, joten eikun hyödyntämään metsänantimia tai jos on yhtä laiska kuin minä, niin torilta saa :D.


Nyt vain testailemaan herkkupuuroa!

xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti