sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Paluu arkeen

Treeniohjelma tuli kuukaudeksi eteenpäin ja voisikin sanoa, että perusarkeen on palattu, ei enää turhia löysäilyjä edessä. Berliinin maratoniin on aikalailla tasan kolme kuukautta ja jos meinaa loppuaikaa laittaa paremmaksi, niin edessä paljon kilometrjä! Vähän olen miettinyt pikkukisoja ennen Saksan reissua mutta mitään ei ole vielä lukkoon lyöty, tavoite olisi ainakin yksi 10km ja puolimaratoni kirmata.

Ihminen laiskistuu todella helposti! Pari viikkoa, kun lepopäiviä on monta viikossa ja saa nukkua pidempää, niin on todella vaikea saada itsensä aamusin liikkeelle. Olen siis koko viikon herännyt kelloon ja miettinyt: "ei hitto, ei jaksa lähteä liikkeelle..". Etenkin herääminen kaatosateeseen ja ajatus lenkille lähdöstä sinne kylmään ja märkään, ei todellakaan houkuta.. Vaikeata on siis ollut, vaikken ole treeneistä luistanutkaan..Minulla on siis hieman ollut motivaatio-ongelmaa tai ehkei motivaatiossa mitään vikaa ole mutta sanotaanko näin, etten ole niin innostuneesti lähtenyt tällä viikolla lenkille :). Elämähän ei ole ruusuilla tanssimista, joten jos sinullakin on näitä "ei kiinnosta -fiiliksiä", niin se ei ole kuitenkaan este tehdä treeniä! Lähde siis jokatapauksessa, vaikka pikkupiru huutaa olkapäällä: "ei sun tarvii tänään treenata.." No, se piru huutaa kyllä seuraavana ja seuraavana päivänä.. Paras tapa vaientaa laiskuuden ääni on vain lähteä liikkeelle! Muutenkin jos olen jo herännyt ja noussut ylös sängystä, niin olisi todella tyhmää jättää treeni väliin, sillä sen vuoksi heräsin törkeän aikaisin, muutenhan olisi kannattanut jo illalla päättää nukkua pidempään.
Juoksu on kulkenut ihan hyvin, vaikkakin alkukankeus kestää normaalia kauemmin, eikä ihan ennätys kilsavauhteja tule lenkillä.. Mutta no stress,  juoksen hiukan hitaammin, että sykkeet pysyy tarpeeksi alhaalla, enkä tyhmänä piiputa itseäni! Pari kovaa treeniä on tullut tehtyä ja niillä juoksu kulki todella hyvin, uskon siis olevani suhteellisen hyvin palautunut Forssan juoksusta! Nyt vaan muistan syödä hyvin ja levätä riittäväsi treenin ohella. Niin ja olen nyt päättänyt käydä hieronnassa joka toinen viikko, pysyvät jalat iskussa koko kesän <3. Tämän asian olen turvannut varaamalla jo seuraavat kaksi hieronta-aikaa, aikas hyvä keino pitää kehonhuolto tavotteissa!

Ensi viikolle toivon aurinkoisia aamuja ja flow-tila juoksua, jos ei toive toteudu niin fuck it! Mikään ei estä minua silti lähtemästä treenaamaan kaatosateeseen ja kylmään syksykeliin!! :)


Aivan mahtavaa treeni viikkoa!

xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti