lauantai 14. kesäkuuta 2014

Hyvä valmistutuminen kisaan tai sitten ei..

Huom! Tämä blogiteksti sisältää kakkajuttuja, eli jos et niistä pidä niin lopeta lukeminen tähän! Valitettavasti me juoksijat puhumme aika avoimesti näistä kaikista kakka- ja mahajutuista.. Olenkin sanonut, että vain  true-kestävyysjuoksija ymmärtää mahaongelmat..  Toki on onnellisia pikkeuksia: teräsvatsajuoksijoita! :)

Tänään  klo. 16 starttaa 42,195km matka. Tätä matkaa varten on innokkaasti treenattu reilu puoli vuotta, treenit ovat sujuneet hyvin ja sairasteluja ei ole juurikaan ollut, joten tuntui jotenkin koomiselta, kun tämän viikon olen kärsinyt vatsataudista! :D Varmasti kohtalon ivaa! Kaikki treenit ovat menneen niin hyvin, että oli varmasti aika palauttaa Minna maanpäälle.. No, ei auta itku tai masentelu.. Asiat voisivat olla vielä pahemmin!

Maanantaista lähtien vatsa on siis ollut aivan sekaisin, onneksi vatsatauti ollu ollut lievä eli töitä on pystynyt tekemään ja muutenkin elämään.. Tavaraa on tullut vain sieltä "oikeasta" päästä eli ei oo onnesi laatta lentänyt.. Minulla ei ole tietoakaan mistä se on tullut, olen syönyt ihan samaa kuin aina ennenkin ja jos ei Intian reissua lasketa, niin vatsani on voinut viime syksystä lähtien todella hyvin <3. Muutama asiakas on kertonu, että nyt on ollut omituista "vatsaflunssaa" liikenteessä, eli pakki on sekaisin, syömisen jälkeen tulee vähän outo olo yms.. Nämä ovat juuri ne minun oireet. Jes! Kovan treeaamisen jälkeen, kun kevennellään maraton viikolla, niin elimistöön tarttuu herkästi kaikki pöpöt, joten eiköhän joku pöpö minuunkin loikannut. Mutta kuiten sanoin, voisi asiat ola pahemmin! Missään nimessä en ole luovuttanut vielä tavoiteajan suhteen tai minkään muunkaan.. Olen vähän yllättynytkin kuinka vähän olen stressannut tätä tilannetta, suhtautunut aikalailla huumorilla.. Tokaissut vain, että toivotaan ettei tule kakka housuun matkalla :D. Eilen onneksi sain postista odottamani Aloe-juoman, joka on kyllä vatsan väänteisiin auttanut.. Koko viikon vetelin myös todella voimakkaita maitohappoja, joten eikähän tästä selvitä maaliin!Tänään aijon todistaa ettei hiilaritankkauksesta ole hyötyä! Nimittän, olen ehkä syönyt koko viikon normaalia vähemmän, kun ei ruokahalua ole ollut ja mitään ekstrahiilareita ei ole vedelty. Hyvä puoli on, että paino ei ole ainakaan noussut, joten juoksun ei pitäisi olla raskasta :D hahah! Vettä olen kuitenkin yrittänyt juoda ja eilen iski pieni paniikki, niin join urheilujuomaa.

Sään pitäisi olla kohdillaan 11-14 astetta ja aurinkoista (JES! ainakin yksi asia kohdillaan), tuulta 6m/s eli hieman tuulista mutta menköön.. Aamulla kuitenkin täälä Tampereella tuntui jäätävältä.. Olisi koiralenkille tarvinnut hanskat käteen.

Pikkuhiljaa alkaa jännitys hiipiin.. Kainaloihin tulee kylmä hiki ja mahassa on perhosia, jotka toivon mukaan tulee jännityksestä eikä mistään muusta ;). Hyvillä mielin kisaan mennään, elämää tämä vain on ja kaikkiin asioihin ei voi aina vaikuttaa mutta sen tiedä, että hyvin on treenattu ja kunto on kohdillaan!

Jos ei muuta, niin ainakin mulla on hienot varpaankynnet! MINX <3

Pitäkäähän peukut pystyssä, kun meikäläinen strattaa klo. 16! Toivotaan, että maha pysyy menossa mukana ja suoli hiljasena!

Loppuun vielä lapsellista kakkahuumoria!
xxx

-MinnaEi kommentteja:

Lähetä kommentti