lauantai 10. toukokuuta 2014

Kisa-aamuna..

Pikapostaus ennen kuin auto starttaa kohti Helsinkiä..
Jaa, jännittääkö? No, jännittää :D. Viikko on sujunut ihan hyvin, ei ole ollut ihan sekuntiaikataulu ja eilen tein lyhyen eli 8 tunnin työpäivän (hehhe :D), joten energiat pitäis olla ihan kohdillaan.. Ja on muistettu syödä koko viikko säännöllisesti ja normaalia sapuskaa..

Tänään aamulla kello oli soittamassa 7.30 heräsin hyvissä ajoin ennen, kello näytti 7.20 ja ajattelin, että nousen saman tien, kun ei enää väsytä. Perus aamurutiinit ja aloin valmistamaan aamupalaa. "Keittön seinäkello on vissiin pysähtynyt,kun viisarit näyttää 5.45"ja jatkoin pirtelön sekoittelua. Avasin IPadini ja  sen kello näytti 5.50!!! Mitä hittoa!?!?! Olin katsonut kännykän kelloa väärin ( en tiedä miten se on mahdollista 25-vuotiaana). No, ei auttanut muuta kuin laittaa sheikki jääkaappiin, sammuttaa kirkasvalo ja hypätä sänkyyn äkkiä, ennen kuin olen liian virkeä.

Tunnin maltoin makoilla mutta sitten oli pakko nousta, kun maha vaati aamupalaa. Mulla piti olla ihanat yli kahdeksan tunnin yöunet.. Mutta eipä sitten ollutkaan.. Muutenkin minua on vaivannut viimeaikoina mummotauti eli herään todella aikaisin vaikken olisi päässyt kovinkaan aikaisin nukkumaan. Ärsyttävintä se on sunnuntaisin, kun oikeasti saisi nukkua pitkään.

Puurot naamariin! Vähän haastetta lukijoilla, kun on kuvat nurinkurin :D


Toinen "iso probleema" on tämän päivän "kisa"pukeutuminen. 12 astetta ja puolipilvistä näyttää sääennuste. Juoksisinko capreilla ja topilla vai shortseilla ja pitkähihaisella vai mitenkä...
Isoja ongelmia on siis pähkäiltävänä :D. Tietysti otan kaikki vaihtoehdot mukaan ja päätän sitten paikan päällä. Värien puolesta shortsit ja pitkähihainen houkuttelee mutta jäätyykö siellä..Tietysti, ei toi toppi kauheesti lämmitä vaikka caprit on.. Jaloissa mulla nyt on kutenkin enemmän "eristettä" (lue: rasvaa ja lihaksia) :D:D kuin käsissä.. Hehhe! :D

Caprit ja toppi

 VAI

Pitkähihainen ja shortsit


Lenkkariprobleeman päätin jo viikolla, otan riskin ja juoksen hyperspeedeillä! Niiden kanssa ei ole ollut mitään ongelmia ja lenkkarit ovat niin ihanat <3, sukkiaan ei tarvitse niissä pitää.. Onneksi on maanantaina jalkahoito jos ne sitten menee ihan rakkuloille. 

Pidemmittä puheitta: tsemppiä kaikille juoksijoille <3 tästä alkaa hyvä juoksukesä!!!


xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti