torstai 10. huhtikuuta 2014

Minne jäivät kunto ja lihakset?

Eikös se niin ole, että ihmiset ei jaksa lukea pelkkää onnea ja iloa!? On aika tylsää jos kaikki menee niin kuin strömsössä! Koko kevään juoksutreenit ovat sujuneet hyvin ja kehitystä on tullut. Ei ole flunssat tai vammat piinanneet. Tietysti, kaikki hyvä loppuu aikanaan :D.

Intiaan taisi jäädä meikäläisen kunto ja lihakset. En tiedä menikö ne ripulin mukana pöntöstä vai mihin ne jäi.. Mutta ei ne ainakaan mulla enää ole. Tietty vatsataudin jälkeen aina kroppa on vähän kuivahtanut ja heikkona mutta se palautuu nopeeta samaan. Niin on ainakin ennen käynyt. (Tiedän siis kokemuksesta, sillä vuosi sitten sairastin ystävämme noroviruksen).

Heti lauantaina kävin lenkillä ja tietysti kova treeni heti alkuun oli pakko tehdä (kun on kaksi viikkoa laiskoteltu): 2km verkkaa, 10km kiihtyvällä vauhdilla ja loppuun 2km verkkaa. Voin sanoa, että alussa tuntui ettei jaloissa ole enää lihaksia ja lopussa meinas kuolema korjata vaikkei vauhti päätähuimannut :D." No, ehkä pientä alkukankeutta", ajattelin..

Sunnuntaina uusi yritys ja tarkoitus oli vetää 25km kevyesti. Hahhaa! Unissani ehkä.. Sykkeet paukku niin korkealla etten osannut edes juosta niin hitaasti. Ylämäet oli pakko kävellä, ettei 200 raja olis mennyt rikki. Olisin kyllä pystynyt juokseen mutta kun lenkin oli tarkoitus olla KEVYT. Loppujen lopuksi 25km muuttui 18km lenkiksi mutta aikaa meni yhtä kauan kuin olisi aikaisemmin mennyt 25 kilometriin.. Jalat oli kuin maratonin jälkeen! Mikä pahinta: tavallinen lenkkeilijä ohitti! :D :D Ou nou! Tällasta ei ole aikoihin tapahtunut! Ja ei, hän ei ollut vauhdikkaalla lenkillä vaan tais olla samanlainen KEVYT lenkki kuin meikäläisellä.

Maanantaina töissä ensimmäisenä kävin puntarilla ja paino oli pudonnut reisussa -2kg! Joku vois olla onnellinen: "jes oon laihtunut". Mutta tein kehonkoostumusmittauksen samantein ja niinkuin osasin odottaa niin kaikkihan on lihaksista lähtenyt. Eli ei hyvä juttu lainkaan! Vaivalla hankitut pari lihaskiloo on poissa, sniif!  Ainahan asiat voisi olla pahemmin: lihaksia olis voinut lähtee enemmän ja tilalle olisi voinut tulla rasvakiloja yms.. Mutta kai sitä nyt vähän saa surullinen olla :D.

Nyt tässä hommassa täytyy olla järki mukana ja kehoa on kuunneltava entistä tarkemmin! Lenkkejä täytyy korvata vesijuoksulla ja uinnilla jos jalat on ihan poikki, muuten rasitusvammat on taattu! Lisäksi venyttely ja putkirullaus pitää kuulua päivittäiseen ohjelmaan!!!

Tasan kuukauden päästä starttaa Helsinki City Run, kääk! Siihen mennessä tarttis kunnossa olla!

No, ettei liian helpoksi käy, niin voin sanoa, että nyt on kurkku mukavan kipeä.. Jännityksellä jäämme siis odottamaan voittaako flunssa vai saanko sen selätettyä. Taistelu on kovaa, en aijo helpolla luovuttaa!!!!!xxx

-MinnaEi kommentteja:

Lähetä kommentti