sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Lomakuulumiset

Loma meni niin että heilahti! Täytyy sanoa, että oli todella mahtava reissu ja akku on täyteen ladattu; tällä akulla jaksaa kesään ja lämpöön. Ihan ilman vastoinkäymisiä ei selvitty mutta pienillä vaurioilla selvittiin. 

Ensimmäinen lomaviikko meni hyvin ja sitä ehti jo nuolasta ennen kuin tipahtaa: "eihän mulla mitään mahatautia tule!" Kävin lenkillä rannalla aamuisin, teimme yhtenä aamuna Ramin kanssa 10x200m vetoja 100m palautuksella ja voin sanoa, että 30 asteen lämmössä ja 80% ilmankosteudessa hiki virtasi! Lenkit piti tehdä ennen kello yhdeksää, sillä ysin jälkeen aurinko oli jo kunnolla noussut ja ilma oli auringossa 40 astetta.. Siinä ei kauheasti juoksennella.. Yhtenä aamuna lenkin sijasta menin joogatunnille. Vau mikä fiilis 1,5h tunnin jälkeen <3 love it!  Vaikken mihinkään jooga asentoihin taipunut :D. Myös intialainen kuntosali tuli testattua, ihan hyvä mesta! Ei nyt ihan suomalainen kuntokeskus mutta kyllä sielä hien sai pintaan (olis varmaan saanut ilman treeniäkin, kun ei sielä ilmastointia ollut).

Sunnuntaina 23.3 se kuuluisa vatsatauti sitten iski! Rami sai sen aamulla ja minä sitten illalla. Yö meni sitten mukavasti kuumeessa, oksentaen ja ripuloiden vessassa! Ei todellakaan mitään herkkua, yök! Taudin jälkeen ei vatsani enää palautunut normaaliin kuntoon reissun aikana.. Kyllä se vaan vie voimat ja mehut ihmisestä. Onneksi, kuitenkin pystyi muuten lomasta nauttimaan. Juoksu kuitenkin kärsi tästä, yhtäkään kunnollista lenkkiä en enää pystynyt tekemään. Pari kertaa kävin kokeilemassa mutta kilometriä pidempää en pystynyt hölkkäileen.

Omaa vikaa osaksi, sillä reissussa lipsuin gluteenittomuudesta, naan-leipä maistui, pannukakku maistui ja samaten leipä. Alkuun tuntui ettei vatsa reagoi mitenkään vaikka söin vehnää mutta kyllä se sitten reagoikin :D.

Vajaan kolmen viikon aikana tuli kuitenkin luettua kirjoja ja maattua auringossa (lue: paloimme pariin otteeseen). Opin olemaan tekemättä mitään ja keskittyä vaan olemiseen. Mikä parasta: netissä kävin pari hassua kertaa ja nyt olenkin täysin vierottunut facebookista, twitteristä ja instagramista! Puhelimella ei tarvitse käydä viiden minuutin välein katsomassa mitä facebookissa on. Riittää jos teen sen pari kertaa päivässä tai ehkä jopa kerta riittää..


Mutta nyt Intian Goa kuvin:

Marija laittoi lomakynnet kuosiin


Meidän menopelit, voin sanoa, että ekan viikon pelkäsin niin perkeleesti olla kyydissä..


Koko setti maksoi vajaat 10€

Treenin jälkeen palkkarit kookoksesta

Vatsataudin maisemat

Juoksuyritys vatsataudin jälkeen

Juoksumaisemat

Just relax

Aamiaispannari <3

Paikallinen kuntosali
"Itse pyhyys"

IllallinenMeidän asunnot
Reissun aikana tuli ryypättyä lähes kolme alkoholiannosta


Ystävien luona syömässä

Delhissä meidän menopeli

 
Good time
Tässä oli muutama kuva reissusta.. Muttei Intiaa pysty sanoin tai kuvin kertomaan! se täytyy itse kokea (kaikkiin kuviin täytyy lisätä kuumuus, kosteus, hajut, meteli yms..)

Mutta itse pidin Goasta (Anjuna ja Palolem). Delhi oli hyvä kokea muttei sielä paria päivää pidempää viitsinyt olla: lika, saasteet ja kerjäläiset ahdistivat ensikertalaista todenteolla... Ensi kerralla on varmasti helpompaa ;).

Nyt paluu arkeen ja huomenna töihin!

Chili tänään aamulla! Tais olla sillä rankin kolme viikkoa :D


Ihanaa viikkoa kaikille!
Ps: Suomessa on asiat mallillaan, joten ei kannata valittaa.

xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti