sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Parin viikon kuulumiset..

Oho, meni pari viikkoa niin, että heilahti! Tasan viikon päästä lähtö <3. no, nopeeta se menee.. Ensi viikon kalenteri on niin täynnä, että hiki tulee jo pelkästä kalenterin katsomisesta! hahha, en tiedä missä välissä pakkaan mutta ehkäpä sitten vikana yönä on sen aika.. :) 

Mutta mitäs tässä parin viikon aikana on tapahtunut!?! Treeni on kulkenut ja hyvällä fiiliksellä muutenkin menty. Hieman alkaa olemaan jo lomakuumetta; joka aamu sitä herätessä miettii ensimmäisenä reissua ja lomaa. Kolmen viikon loma on ollut viimeksi varmaan 9. luokalla, että ehkäpä se on nyt ihan ansaittu.. Muutenkin kuuden ja seitsemän päivän työviikkoja ollut vuoden vaihteesta lähtien.

Loman jälkeen olen päättänyt, että työtahti saa hieman keventyä ja ainakin kerran kuussa pidän 2 vapaapäivää putkeen eli siis la ja su olen vapaalla! Pitää vain lyödä ne kalenteriin heti!  Työrintamalla on muutenkin uusia juttuja ja muutoksia tapahtumassa: toisaalta haikeita mutta toisaalta uusia mahdollisuuksia..  Niistä sitten tuonnempana lisää.


Viime viikon yksi lenkki myöskin kulki vauhdikkaasti

Juoksu on tosiaan kulkenut todella hyvin! Tänäänkin meni kevyesti 25km ja vauhti 5.20min/km! Sykkeet pysyi kevyesti 140 hujakoilla, joten: me happy! :) Kesä ja kesän "kisat", täältä tullaan! on se jännä myöskin huomata, että jalat ei ole moksiskaan lenkin jälkeen, ei kipuja tai muutenkaan jumin tunnetta. Palautus on siis kunnossa. Onhan tietty parhaimmat palkkarit käytössä <3. Tulipa viime viikolla juostua reilu 100km, siis viikon lenkit yhteen laskettuna, ei yhdella kerralla :D
Tällä viikolla yhteistreeneissäkin tuli oma tonnin enkka: 3.33min. jeah! Muita kivoja juttuja on ollut: Herbalifen Superi Juhlat, jossa oli hattuteema. Eli pukeuduit hattusi mukaan. Meikäläinen meni army-teemalla, ainoa vain että pidin sitten barettia väärinpäin päässäni.. Hahha!     Aurinko on näkynyt parina päivänä tällä viikolla! Ihan mieletöntä, minkä energian siitä saa <3

 Rami osaa yllättää vielä seitsemän seurustelu vuoden jälkeen; sain ensimmäisen kukkasen! :D
                                        Chilin kanssa nautiskellaan kevätauringosta <3

Aurinkoista viikkoa mussukat!

xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti