sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Flunssan alkua nujertamassa

Periksi ei anneta! Flunssa on todellakin tuloillaan mutta vielä uskon minulla olevan toivoa pysyä terveenä.. Tämän päivän treenin jätin todellakin väliin ja olen ottanut hissukseen koko päivän. Voi että, miten paljon onkaan aikaa sunnuntaisin, kun ei ole reilu kahden tunnin lenkkiä.. Mitä ihmettä (ei liikkuvat) ihmiset tekee sunnuntaisin!? Ainoo hyvä puoli oli, että ruuan laittoon jaksoin panostaa ja mielelläni kokeilin uutta reseptiä: kanaa kookosmaidossa, nam! Oli kyllä hyvää <3 Huomaan, että pikku hiljaa alkaa tuo ruuan laittokin olemaan oikeastaan ihan kivaa hommaa.. Voisin joskus tässä postailla jotain hyviä reseptejä, siis tietty ne on kunnon terveyspöperöitä mutta hyviä!

Ruuasta puheen ollen: äsken katsoimme leffan "Super size me". Ihan järkyttävää! Alkoi ihan oksettamaan, kuinka jotkut ihmiset voi mätötä tuolla tavalla pikaruokaa naamariinsa!!! Toki Suomessa on pikaruokasyöminen vielä todella kesyä menoa mutta ollaanhan me suomalaiset Pohjoismaiden lihavinta kansaa.. Ei siis ruokatottumukset täälläkään ole ihan kunnossa.

Eilisen illan vietin todella laiskasti sohvalla maaten villasukat jalassa ja Gleetä katsoessa. En ole vielä yksikseni meidän Netflixiä hyödyntänyt mutta eilen todellakin meni kevyesti 4 jaksoa Gleetä putkeen. On sekin järkyttävää kuinka sarjaan koukuttuu. Onneksi normaalisti ei noin paljoa ole ylimääräistä aikaa, jonka haluaisi tuhlata sohvalla istumiseen. En todellakaan kiellä etteikö se möllötäminen ihan hauskaa olisi eilen ollut mutta tänään oli jo hieman levoton ja väsynyt olo, toki se voi tästä flunssanpoikastesta johtua..

Möllöttämiseenhän kuuluu syöminen, jotenka kokkailin (pilkoin) itselleni iltaherkut:

Appelsiini, pari kiiviä, pähkinöitä ja raakakaakaomassaa

Protskupannaria, joka on todellakin niiiiin hyvää mutta en sitä hirveän usein uskalla syödä, sillä huomaan edelleen että kanamuna aiheuttaa yliherkkyysoireita. Harmi, kanamuna on niin raviteikas ruoka-aine. Huomaa, että hieman poltin pannarin pohjaan..:D
Jos sinulla ei vielä ohjetta ole niin tässä tulee ohje, jota meikäläinen noudattaa:

1 banaani
2 kanamunaa (myös keltuainen)
suklaanmakuista prodejauhetta 0,5-1dl
2rkl tattarihiutaleita tai mitä tahansa hiutaleita
Usein olen vielä heittänyt raejuustoa ja jos on tiukkaa settiä niin ripauksen vettä joukkoon. Kaikki noi mössätään ja paistetaan kylmäpuristetussa kookosöljyssä. Niin ja pannari palaa herkästi, joten lämpö on siinä 4 asteella paistamisen ajan.  

Vielä flunssan nujerruskeinoja (myönteisen ajattelun lisäksi): PAAAALJON hedelmiä, vihanneksia ja puristeita. Lisäksi litroittain lämmintä juotavaa. Kuvassa on vihreää teetä ja inkiväärinpaloja (jotka pitää myös pureskella).


Tietty paras keino "valuvaan nenään": nenäkönnu aka. sarvikuono <3

Tuonne laitetaan 1 mittalusikallinen suolaa ja lämmintä vettä, siitä siiten huuhdellaan nenä. Ihan huippu tuote! Ei ole tarvinnut tuon jälkeen syödä antibiotteja poskiontelotulehdukseen, toki en oo enää lääkärissäkään käynyt :D.

Ainiin ja se tärkein juttu: LEPO! 

Peukut pystyyn, että huomenna pääsee taas kirmailemaan!!


xxx

-Minna
  
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti