keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Viiniä ja herkkuöverit..

Hiphei! Paljon olis kirjotettavaa mutta en viitsi kaikkea kerralla tänne kirjoittaa, joten pikakuulumiset rustailen ennen töihin menoa.. On ollut hieman saamaton fiilis, kun "to do-list" kasvaa ja ei edes halua aloittaa sen purkamista! hahah, onko kenelläkään mulla samaa ongelmaa!? No, sunnuntai menilähes  ihan harakoille, syynä oli lauantai-illan huuma :D eli vähän oltiin viintä hörppimässä. Kivaa oli, en iltaa mitenkään surkuttele mutta on se vaan jännä, kuin tuo viina ihmistä laiskistaa.. Ainakin siis meikäläistä (varmasti siis harjoituksen puutetta). Naisella suositeltu alkoholimäärä on illan aikana 5 annosta, viinissä laskettuna 5x 12cl. Mulla meni 7! Krapulaa ei ollut mutta se väsymys! Ihan kauhee! Sunnuntai kun muutenkin on minulla ainut vapaapäivä ja päivä, jolloin saisi herätä ilman kelloa.. Tietysti ei mulla kello ollut soittamassa myöskään viime sunnuntaina mutta kun neljältä menee nukkumaan ja herää ennen 10, niin ei sitä unta nyt niin hirveästi tule, lisäksi alkoholi huonontaa unen laatua, joten sikeetä uni ei nyt ainakaan ollut. Onneksi Chilin kanssa normaali pidempi "aamulenkki" piristi ja olo oli hieman freesimpi. 

Alkoholia ei enää nykyään tule otettua, tietty punaviiniä silloin tällöin lasillinen tai kaksi mutta humalahakuinen juominen ei ole kovinkaan yleistä. Ramin sanoin voisi kuvailla ettei alkoholi edes sovi minulle. :) Eikä se haittaa! En halua mitenkään saarnata, mulle on ihan ok jos muut juo, en ala puhumaan juomien kaloripitoisuuksista tai siitä miten lähipäivien treenien hyöty valuu kurkusta alas.. Tietysti samaa toivoisin etteivät ihmiset aina ala sitten arvostelemaan juomattomuuttakaan..

Krapulassa en treenaa vaikkakin viime sunnuntaina olisin pystynyt jo illala lenkille mutta sohva, leffa ja herkut veti enemmän puoleensa! Ramin kanssa menimme vesi kielellä makuuniin hakemaan leffaa ja karkkia, tietty vielä kaupan kautta sipsit ja jätskit. NAMNAM! Miten ihminen voikin pienstä innostua!

YÖK! Jätskiä meni puoli litraa ja karkki melkein yhtä paljon. Hyi hitto, tällainen olo näistä herkuista nyt sitten tulikin. Ihan kun en olis muistanut..Niinhän se on: aika kultaa muistot ja taas menin herkkujen "ansaan" hahha! Ja en nyt edelleenkään sano, että itkisin kun tuli vähän herkuteltua, sillä herkkuöverit aina palauttaa maan pinnalle ja sitä muistaa miksei tee kovinkaan usein..Kauhulla mietin ihmistiä, jotka vetelee lähes päivittäin samaa sontaa naamariinsa.

Maanantaina kello soitti 5.45 ja lenkille piti lähtee, hieman oli pöhöttynyt olo herkuista :D mutta ei auttanut muu kuin lähtee.. en muista koska viimeksi olisi ollut niin tahmea 10km.  Vatsa väänteli, väsymys painoi eikä jalka noussut mutta hengissä selvisin! Onneksi tuli hikoiltua kaikki kuonat pois, niin töissä oli hieman freesimpi olo. Eilenkään ei lenkillä mitään flow-tilaa tullut mutta ehkä taas pikkuhiljaa..

Tänää olis yhteistreenit Pirkkahallissa, toivotaan, että lenkkari nousee hieman reippaammin kuin viime päivinä! :)

Raikkaat keskiviikot

xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti