lauantai 22. helmikuuta 2014

Akku latautuu..

Jännää miten edellinen postaus tuntui helpottavan "taakkaa" ja mieli oli jo heti seuraavana päivänä pirteämpi! On se varmaan niin, että kun alkaa asioita "paperille rustaan" ja jäsenteleen niin sitä itsekkin ymmärtää paremmin ja osaa omaa oloaan lukea ikäänkuin vieraan silmin! Hieman olen siis keventänyt; kahdelle asiakkaalle sanoin ei oo:ta ja hengissä selvisin :D, lisäksi pääsin torstaina ja perjantaina jo puoli seitsemän paikkeilla kotio, eilen ehdin jopa tehdä ja syödä ruuan ennen iltapalaa. On se jännä, että kokkailukin on kivempaan ennen ilta 21.. hahah!
Muutenkin tein nyt päätöksiä tulevaisuuden harrastuksista ja ajankäytöstä eli haluan nyt vain keskittyä niihin, joita TODELLA haluan tehdä.. Kaikkee vaan ei voi tehdä (paitsi jos keksitään pilleri, joka poistais kokonaan yöunien tarpeen..) :D

Ihanaa, kun te ihanaiset ystävät pidätte huolta, ihanasti tsemppaatte ja ymmärrätte! Täytyy kuitenkin itse tajuta oma rajallisuus, ei auta et ulkopuolinen siihen vaan sanoo: tee vähemmän, lepää enemmän..Olisikin niin helppoa :)

Terapialenkki toimii aina <3 Raitis ilma ja hyvä seura, takaa sen, että jaksaa taas.. Olenkin huomannut, että ennemmin sovin lenkkitreffejä kuin kahvitteluja tai yksille menoja. Tietty, "kaks kärpästä yhdellä iskulla" onnistuu näissä eli Chilppakin saa sit lenkin samalla.. Vauhdikas juoruilu takaa sen, ettei sykkeet pääse laskemaan vaikka ihan kävelyllä ollaan ;) Ihan mahtavaa! Suosittelen kokeilemaan.


Tällaisena entisenä korvessa asujana: metsä toimii aina hyvänä laturina! Innoissani aamulla lähdettiin Chilin kanssa entisille lenkkireiteille ja kirmailtiin metsässä tunti, voiko parempaa aamulenkkiä olla..Ei tietenkään.. Vaikken kyllä keskustasta minnekkään muutaisi, on se vaan niin hienoo, kun kaikki on lähellä, riittää kun aina välillä pääsee korpeen. (lue: Hervantaan! Vitsivitsi ;))

Sitten juoksuun ja treenaamiseen: tänään oli Teivo Cup! En ole kahteen kuuhauteen testijuoksua juossut, syynä ovat olleet (yllätysyllätys) työt, olen unohtanut laittaa kalenteriin ja tietysti olen ottanut asiakkaita niille päiville mutta tänään siis pääsin juoksemaan. Heti voin sanoa, ettei keli nyt ollut paras mahdollinen, asfaltilla oli parin sentin loskakerros, joka ainakin omasta mielestä hieman hankaloitti juoksua..Lipsu vaikka kuinka oli nastat alla. Oman ennätyksen sain kuitenkin juostua 5km 20.18 eli aika parani 22sek. Tiukkaa se teki mutta loppuun jaksoi kirmata. Ensi kuussa toivottavsti olisi kuiva keli, niin voisi sitten nähdä onko paremmalla pidolla kivempi juosta..Tai ehkä kysymys kuuluu kuinka paljon on kivempi=nopeampi juosta kuivalla alustalla.

Pari tuntia sitten alkoi nenä vuotamaan ihan kaameeta kyytiä, eikai mulla vaan voi olla flunssa alkamassa!? Muuten olo on ihan bueno olo.. Jännää, täytyy ny huuhdella nenää, ottaa kaikkia rohtoja naamariin ja kai tässä jotain poppamiesvoodota täytyy harrastaa!

Pysytään terveenä!


xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti