maanantai 6. tammikuuta 2014

Omat tavoitteet

Arki pyörähti vauhdilla käyntiin, joulun vapaat ovat kaukainen muisto :D niin paljon on puuhaa riittänyt. Hyvä niin! Tulee hommat hoidettua paremmin, kun on paljon puuhaa ja vähän aikaa. Varasimme lomareissun Goalle 16.3-4.4, joten sitä ennen pitää töitä painaa tuplamäärä, sillä yrittäjähän on aina lomalla palkattomalla. Mutta ei haittaa, innolla odotan tulevaa reissua! :)

Viime postauksessa puhuin lupauksista ja tavotteista, samoilla mennään vielä tälläkin kertaa mutta nyt kerron omat tavoitteet ensi keväälle/kesälle.
Ennen vuoden vaihdetta ilmottauduin pariin juoksutapahtumaan: Helsinkin City Runiin ja Forssan Suvi-iltaan. HCR, puolimaraton, on toukokuun eka viikonloppu ja Suvi-ilta, koko maraton, on kesäkuun puolessa välissä, joten aikaa on vielä treenata.

Tavoitteet ovat puolikkaalle 1.35 ja koko maratonille 3.30! Lisäksi Cooperin testi pitää mennä 3000m, (viimeksi se jäi 2952m) En tiedä kuinka mahdollisia nuo tavoiteet on saavuttaa reilun kolmen kuukauden päästä.. Mutta yritetään ainakin. "Joka kuuhun kurkottaa, tähtiin tipahtaa"  on aivan mahtava sanonta, jonka mukaan haluan omia tavotteitani tehdä. Ei haittaa vaikket ihan tavoitetta saavuta, olet kuitenkin varmasti lähempänä sitä kuin ilman mitään tavoitetta!
Syksyllähän minulla on Berliinin maratoni ja ennen sitä haluan vielä puolikkaan juosta mutta niiden tavoitteet määräytyvät näiden kahden juoksun jälkeen.

Osallistuin hauskaan haasteeseen http://www.100happydays.com/#how eli haasten ideana on postata joka päivä ,100päivän ajan, yksi kuva asiasta/ihmisestä yms.., joka tekee sinut onnelliseksi. Kuulostaako turhalta!? Voi olla mutta itse haluan ajatella siitä jotain oppivani. Lisäksi yllättävän moni lopettaa haasteen kesken, ei ole muka aikaa.. Onpa surullista jos ei ole päivässä aikaa olla paria minuttia onnellinen..
Kerron sitten sadan päivän jälkeen, kuinka viisas olen ;). Kuvani näkyvät instagramissa ja twitterissä minnajuusela nimimerkillä. Ja hei kaikki mukaan haasteeseen:)

Innostuin toisestakin haasteesta facebookissa: "Vihaton tammikuu" eli tarkotus on olla noteeraamatta asioita/ihmisiä, jotka saavat sinut vihastumaan. Minulle hyödyllinen, sillä olen huomannut, että mielialaani vaikuttavat todella paljon pessimistiset, negatiiviset ja valittavat ihmiset. Heitä alkaa jälkeen päin miettimään ja vatvomaan, itsestäkin tulee valittava ihminen sen jälkeen.. Miksi ihmeessä?! Ja en nyt tarkoita sitä, että en aijo enää tavata sellaisia ihmisiä, vaan tavoitteni on blokata näiden ihmisten "energiat" ja antaa hedän valituksensa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos :D. Vihastumatta tai pahastumatta heidän mielipiteistään!

Lyhyestä virsi kaunis, joten aivan mahtavaa, vihatonta ja ihanaa viikkoa kaikille!

xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti