sunnuntai 19. tammikuuta 2014

itku,potku raivarit ja muuta kivaa..

Minun piti viikolla kirjoittaa tänne moneen kertaan mutta aina oli mukamas muuta hommaa. Haluaisin vähän useammin päivitellä mutta ehkä sitten tulevaisuudessa! 25 vuotta on sitten mittarissa, apua! En ole sitä vieläkään sisäistänyt.. Ikäkriisi vaivaa edelleen, hahah! Aijemmin "vanheneminen" ei ole kauhesti kiinnostanut.. ainahan se aikuisuus on mietityttänyt mutta nyt on alkanut monelta kuulemaan "25 vuotiaana oli jo lapsia".. "25 vuotiaana olin jo naimisissa", "kannattaa varmaan alkaa omaa asuntoa miettimään" yms yms. KÄÄK! Noihan on noita aikuisten juttuja, tarviiko mun jo nyt tietää, että haluanko edes mitään noista!? :D
Toisessa ääripäässä on sit mukava saada kuulla: "oi, niin nuori", "sulla on vielä paljon aika" yms.. Joten haluan nyt valita tämän jälkimmäisen vaihtoehdon ja olla siinä uskossa ettei mulla ole vielä mihinkään kiire.. Ehtii sitä sitten myöhemminkin!

Synttärit juhlittiin villisti tekemällä 11h töitä :D, onneksi kaveri piti Colose-illan samana päivänä, pääsin vähän hypisteleen meikkejä ja testaamaan ryppyvoiteita, nyt kun tarvii varmaan semmotteitakin hankkia... Ihana yllätys odotti kotona, kaveri oli lähettänyt Englannista paketin <3


Vihaton tammikuu on edelleen meikäläisen tavoitelistalla, joten sen vuoksi en myöskään viitsinyt tänne kirjoitella.. Oli meinaan sen verta huono viikko! Laitan kaikki PMS -oireiden piikkiin, (naiset ymmärtää, miehet ei). Koko alku viikko kiukutti kaikki asiat, tuntui ettei mistään tule mitään ja haluan vaan jäädä sänkyyn, peiton alle nukkumaan! No, en mä nyt erikoisemmin kiukuttelua näyttänyt töissä, kamppailut käytiin korvien välissä :D. Äkäsyyttä ruokki vielä pari asiakasta, jotka eivät koskaan saapuneet paikalle varattuun hierontaan! Suututtaa, kun ihmiset eivät tajua, että yrittäjä menettää palkkaansa kun asiakas ei koskaan saavu  paikalle eikä vastaa puhelimeensa! Ymmärrän, että asoita voi unohtaa mutta se, että ottaa vastuun unohduksistaan on minusta kohtuullista. Ei kukaan palkkatyöläiselle sano: "pidä hei puolentoista tunnin palkaton hyppy, tuut sit takas töihin".. Sairastapaukset ovat toki asia erikseen mutta niistäkin olisi kiva saada tietää heti vain kun mahdollista. Onneksi suurin osa asiakkaista on ihania ja ajattelee myös yrittäjää :).

Juoksutkin tuntui menevän penkin alle tällä viikolla, teimme treeneissä 3000m testijuoksun ja olin ihan varma, että pääsen sen alle 12min. (eli coopperi olisi näin ollen 3000m.) sen verran on juoksut luistaneet hyvin pari kuukautta.. Mutta toisin kävi. 3000m meni 12.10. Dääm, että ärsytti. Eli saman verran olisi mennyt kuin kesällä Cooper 2952m. No, tiedän, että lähdin juoksuun aivan liian hitaasti, kilsavaudit olivat 4.12/4.07/3.51.. Lopussa vedin viimeisen 300m aika lujaa mutta eihän se riittänyt korvaamaan alun hitautta..Näille lyhyille matkoilla lähteminen on niin vaikeeta, sitä lähtee liihan lujaa tai liian hiljaa.. Paljon on opettelua! Ensi kerralla sitten paremmin, ei tämä nyt niin vakavaa ole mutta kyllä se ärsyttää, kun muutenkin kiukuttaa :D. 

Viikonlopun aikana olen päässyt pimestä tunnelista pois ja tuntuu, että olen taas oma itseni! Ihanaa! Rami oli varannut meille pöydän Stefan's Stakehousesta, joten "hyvä ruoka parempi mieli" toimi. Voin suositella paikkaa täydestä sydämestä, minä en ole lainkaan pihvin ystävä mutta nyt kyllä tykkäsin todella paljon poropiffistäni, nami!


Olishan mun tarvinnut synttäreitä juhlia vähän railakammin, kun vaan syödä pihvi ja juoda pari lasia punkkua.. Mutta tuntuu, että elämä on nyt niin hektistä etten halua luovuttaa ainoata vapaapäivää krapulalle ja väsymykselle. Minulta vie niin monta päivää palautua viihdeilloista,enkä todellakaan halua elää "sumussa" alkuviikkoa.. Kai sitä on niin rakastunut hyvään olotilaan, että pelottaa jo luopua siitä.. Ehkäpä sitä vielä ehtii kannat nostaan kohti kattoa moneen kertaan vielä :D nyt vaan en siihen halua panostaa!


Tämän viikon paras sijoitus oli ostaa huppukauluri eli toi kommando-pipo! 6,90€ Sokokselta, ihan huippu! Eiliset vauhtileikittelyt meni hyvin vaikka pakkasta oli varmaan aamulla reilu -18 astetta.. Ei ottanu hengitykseen.. Suosittelen! Nyt ei pakkanenkaan ole este treenta täysiiii :)

Ihana aurinkokin on meitä hellinyt monena päivänä, joten toivotaan että saadaan ensi viikollakin nauttia valoenergiaa <3


Ihan mieletöntä viikkoa sinulle!

xxx

-Minna




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti