perjantai 6. joulukuuta 2013

loppurutistusta & dementiaa

Ompas pari viikkoa hujahtanut (taas vaihteeksi) vauhdilla ohi etten ole tännekkään ehtinyt poikkeamaan mutta nyt ehtii hyvin, pakollisena vapaapäivänä. Onneksi huomenna pääsee taas töihin! hehhe!

Viime viikolla päätin nyt virallisesti pitää välipäivät lomaa, kalenteriin vedetty jo kuulakärkikynällä viivat päivien kohdalle, joten ei voi enää perua. Alkaa siis todella huomaamaan loppusyksyn väsymystä, joten pieni breikki olis todellakin tarpeen; viimeisen kuukauden aikana olen polttanut kaksi kertaa perunat ja bataatit pohjaa JA vielä höyrykattilalla eli vesi alakattilaan ja ainekset ritiläkattilaan päälle. Olen ihan täydellisesti unohtanut ne hellalla ja muistanut vasta, kun alkoi palanut haista.. Viimesin kerta oli katillalle kohtalokas, siitä ei enää kelvollista kattilaa tule. Muutenkin muisti alkanut pätkiin; hanskat ovat jo moneen kertaan hukkuneet ja vakiasiakkaitten nimet unohtunut.. No, kyllä se siitä! :)

Viime viikolla muutamat lenkit jäi väliin, kun oli valittavana nukkuuko joka päivä alle 6h ja menee lenkille vai nukkuuko ainakin sen 7h. Uni voitti parina päivänä, sillä tiedän, että pitkittynyt väsymys vetää kaikki pöpöt puoleensa ja minä en todellakaan halua tulla kipeeksi, nyt on niin hyvä terveenä olo -putki päällä.

Ekat jäälenkitkin koettu ja ostopäätös nastalenkkareista tehty, keskustassa näköjään on enemmän jäätikköä kuin Hervannan perällä.. Veronpalautukset on siis hyvä laittaa kiertoon. Laitoin palautukset palamaan jo ennen niiden tuloa eli minun uuteen sykemittariini Suunto Ambitit2 S Whiteen <3 ihana laite, vaikka alussa olikin hieman ongelmia, sillä sykevyö ja kello piti parittaa ja patteria käännellä. Tälläselle blondille hieman liikaa mutta selvisin ja vielä yksin suoritit toimenpiteen vaikka vinkit sain muualta.

Syyt miksi halusin kyseisen mittarin olivat aika hepposet ja tämä mittarit täytti kaksi kriteeriä: sykkeenmittaaminen ja gps. Muuta vaatimusta ei ollut :D. Plussana oli valkoinen väri ja Suunto on käsittääkseni suomalainen yritys!? Joten ajattelin kannattaa kotimaista laatua. Mutta hetki (ellei enemmän) varmasti menee, että osaan käyttää kaikkia hienouksia.

Hehkutan vielä eilistä treeniä: meillä oli yhteistreenit Pirkkahallissa ja 3x 1000m vedettiin. Pitkästä aikaa itse juoksin tonnin vetoja kellon kanssa ja oli kyllä kieltämättä mukavaa juosta sisällä shortseissa ja topissa eikä ollut yhtään liukasta! Oma mitattu "ennätys" oli kesällä 1000m 3.58min. ja eilen meni 3.42min. JES!

Tänään on ollut lepposa päivä: Chilin kanssa metsälenkkiä ja 90min. korvaava treeni crosstrainerilla. On muuten hienoo tämä nykytekniikka: otin Ipadin mukaan ja katselin siinä treenatessa neljä jaksoa salkkareita, kului aika hieman nopeammin kuin olisi siinä yksin tepastellut puoltoistatuntia ja kattelut ihmisiä.
 Ja ei muuten tartte enää seuraavaan pariin vuoteen kattella salkkareita, sen verran sain jo yliannostusta.

Loppuun vielä muutama kuva mun ja Chilin aamumetsälenkiltä. Metsälenkki on säilynyt samana vaikka asumme keskustassa, en ole vain löytänyt lähempää yhtä kivoja polkuja.

Ilta on mennyt tankatessa ja leffaa katsellessa. Täytyy pitää kalorit kohdillaan, joten Pantco Villan take awayt ja makuunin karkit pitää kaloreiden saannista huolen!Ihanaa viikonloppua kaikille!!

xxx


-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti