maanantai 25. marraskuuta 2013

Auringonpaistetta ja selkäreeniä

Olipas ihana viikonloppu! Vaikken mitään ihmeellistä tehnytkään mutta nyt tuntuu, etta jaksaa taas koko viikon painaa iloisin mielin :).Viikonloppuna sain nukuttua hyvin; pääsin aikasin nukkumaan ja pystyin heräämän ilman herätyskelloa, jes! On se jännä juttu, kun en osaa enää nukkua aamuisin kovinkaan pitkään.. Vaikka menisin kuinka myöhään nukkumaan, niin herään viimeistään puoli kympin aikaan aamulla..Vanhuus ei tule yksin.. hehehe!

Parasta viikonlopusta teki AURINKO <3, tuo ihana valoisa möllykkä taivaalla! Sunnuntaiaamuna oli niiin mahtavaa herätä auringonpaisteeseen. Pihalla tulikin sitten vietettyä mukavasti aikaa. Pitkä lenkki 22km meni kepeästi juosten rapsakassa pikku pakkasessa. Tykkään kyllä kovasti mun uusista lenkkimaastoista, pitkällä lenkillä pääsee hyvin Kaupin ja Niihaman poluille kirmailemaan. 
Juoksun lisäksi kävin Pyynikillä Chilin ja ihanaisen ystävän kanssa kävelyllä, on muuten hyvä yhdistää hyöty ja huvi! Koira tulee lenkitettyä ja kaverin kanssa uusimmat juorut kälätettyä ;). Ulkona oli niin nättiä, et piti ottaa vähän fotoa:





Aktiivisen sunnuntain kruunas salitreenit. Sain ystävältä lahjaksi kuukauden jäsenyyden GoGo:lle, joten sieltä on nyt hyvä aloittaa selkäfileiden kasvatus.. Ramin kanssa mentiin sit treffeille salille ja jälleen kerran yhdistetään huvi ja hyöty: parisuhteen "yhteinen aika"  ja salitreeni :D :D.
Voi morjes, en oo selkää tehny varmaan 1,5 vuoteen salilla ja sen kyllä huomas, onneks Rami oli henkisenä tukena ja tsemppasi <3. Jottei päivä olis liian terveellinen, haimme kiinalaista ruokaa ja kyllä kaikki meni hyvällä mielellä, omnom!!

Ainiiin, sain hommattua kirkasvalolampun ja siinä oon paistatellut nyt muutaman päivän ja kyllä toimii! Suosittelen kaikille aurinkoaddikteille..

Mahtavaa viikkoa!

xxx

-Minna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti