tiistai 24. joulukuuta 2013

Hyvä viikko takana, vielä parempi edessä

Pikaiset höpötykset vielä tässä ennen joulurauhan julistusta! Ei meinaa kyllä säitten puolesta uskoa, että on jouluaatto. Ruoho vihertää ja vettä sataa mutta ei anneta sen pilata tätä joulua <3. Tänä aamuna vasta tajusin, että oon lomalla, hahha! Sunnuntai ja eilinen on mennyt niin touhutessa ettei oo paljon ehtinyt miettimään.. Kevennyksenä tähän väliin, etten kyllä ihan kauhean taitava ole vielä kaikissa "naistenhommissa" lahjojen paketointi: meillä ei ollut tavallista teippiä, joten jouduin turvautuun aina luotettavaan jesariin :D ja paketoinnin jälkikin on aika "omaperäinen" mutta eikö se ajatus ole tärkein!? Viime vuonna Rami paistoi kinkun mutta hän oli eilen töissä, joten mulle napsahti nakki vahtia kinkkua. Ei siihen tarvittu kuin pari puhelua Ramille ja anopille, että saatiin kypsää kinkkua ;).

Viimeiset pari kuukautta ovat sujuneet treenaamisen osalta hyvin, lähes kaikki treenit on tullut tehtyä eikä flunssat tai muutkaan vammat ole häirinneet (koputan puuta samalla). Rami on nimittän flunssassa, joten nyt peukut pystyyn, että minä pystyn tekemään historiaa enkä saa tautia!!

Kerron nyt hiukan omasta viikkotreenistäni, sillä moni sitä minulta aina utelee. Olen siis tällaisessa aikuisten "juoksukoulussa" eli meillä on kerta viikossa yhteistreenit ja valmentaja tekee jokaiselle henkilökohtaisen ohjelman, tavotteiden mukaan. Meillä on tosi kiva porukka ja Late on huippu; me treenaamme rennosti mutta kuitenkin jokainen tekee parhaansa! En halua ihan jokaista viikkotreeniä julkaista, ettei tule väärinkäyttöä. Maksan valmentajalle treeniohjelmasta ja se on hänen työtään, joten olisi väärin jos annan ohjeita eteen päin. Muutenkin kaikki ammattilaisen tekemät ohjelmat ovat henkilökohtaisia, oli kyse sitten pt:stä tai muusta valmentajasta, eikä samat liikkeet välttämättä sovi toiselle, vaikkakin paljonhan samoja elementtejä on kaikissa ohjelmissa on.

Mutta, että jotain käryä saatte meikäläisen touhuista niin kerro viime viikon treenaukset.

Maanantai: 15km (kevyt lenkki)
Tiistai: Korvaava crossarilla (noin. 80min)
Keskiviikko: Yhteistreenit ( 10x200m vetoja, tekniikkaa ja alku- ja loppuverkat)
Torstai: 10km (kevyt lenkki)
Perjantai: lepo
Lauantai: TV-reipas (3km verkkaa, 10km reippaasti ja 2km verkkaa)
Sunnuntai 24km (kevyt lenkki)
Lisäksi lihaskunto osuuksia pari kertaa viikossa.

Eilen oli vielä 16km lenkki, niin kyllä huomasi jaloissa, et alko vähän oleen jo jumissa. Venyttelyä ei ole minulla ollut ohjelmassa pariin viikkoon, joten ei ihme :D! Nyt kuitenkin tämä viikko on ihana lepposaa, joten jalat ehtii moneen kertaan toipua.

Netissä on paljon ilmaistreeniohjelmia ja hyviä varmasti ovat mutta jos haluaa henkilökohtaisempaa ja juuri sinulle tehdyn ohjelman niin suosittelen lämpimästi! Muutenkin tässä taloustilaneessa on oikeasti hyvä ostaa palveluita, sinun ei tarvitse osata tehdä kaikkea itse! Toki ymmärrän jos on tiukkaa rahallisesti, niin on pakko karsia mutta vain kuluttamalla pystymme nostamaan Suomen talouden nousuun. Etenkin  juuri palveluita ostamalla säästämme luontoa mutta työllistämme ihmisiä! 

Ihanaa joula kaikille! Rentoudutaan ja nautitaan :)xxx

-Minna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti