lauantai 23. marraskuuta 2013

What doesn't kill you makes you stronger

Kelly Clarksonin biisi Stronger ei liity mitenkään treenaamiseen mutta tota kertsiä on hyvä hokea, kun treenaa lujaa ja tarvitsee vielä hetki tsempata itseään, jotta jaksaa loppuun asti! ;). Minä ainakin hoin itselleni tänää Teivo Cupissa viimesellä kilometrillä "What doesn't kill you makes you stronger" --- "What doesn't kill you makes a fighter".

Juoksu sujui mielettömän hyvin, kunnon flow-tilassa meni koko 5km, tietty lopun vika kilsa on aina tiukka ja pieni piru hiipii aina mieleen hokemaan "tää on ihan hullun hommaa, miks hitossa tarvis yrittää juosta täysiä!?" Mutta periksi ei annettu ja aika oli n. 20.40min eli aika parantui! JEE!! Teivo Cupin aika ei ole ihan absoluuttinen totuus, meinaan juoksu otetaan ihan sekuntikellolla ja kaikki ihmiset lähtee samaan aikaan, joten edessä olevilla on pieni etumatka. Mutta tarpeeksi tarkka ihan meille kuntoilijoille ;).

On se vaan jännä juttu, kuinka se numerolappu rinnassa tuo lisää buustia treeniin.. Yksin sitä ei pysty repimään itsestään niin paljoa irti. Suosittelen kokeilemaan.

Tänään huomasin olevani true kaupunkilainen.. Teivoon ajeltuani (ihan kuin olis maalle ajellu), siellä oli ihan talvi! lunta paikka paikoin, asfaltti jäinen. Esimmäistä kertaa tuli mieleen, että pitäisikö ostaa nastalenkkarit.. Lipsu Asicsen trainerit meinaan sen verra pahasti.

Nastalenkkarita jään miettimään mutta tänään tilasin uuden sykemittarin <3 siitä siiten lisää, kun paketti saapuu.

Nyt lähdemme Ramin kanssa treffeille: leffaan olis tarkotus mennä katsomaan Thor! Luvassa siis silmänruokaa meikäläiselle ;) 

Ihanaa viikonloppua!

xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti