perjantai 22. marraskuuta 2013

Joulua odotellessa..

En koe olevani kovinkaan jouluihminen. En koristele, en leivo, en lähettele joulukortteja enkä pidä erityisesti edes jouluruuasta. Ainoa asia, jota tänäkin vuonna joulusta odotan (suklaan lisäksi) on se kun kaikki hiljenee! Vuosi ja erityisesti viimeinen puolikas on ollut todella hektistä, joten pieni breikki olisi tarpeen mutta sinnitellään vielä hetki. Ajattelin  repäistä ja olla joulun välipäivät lomalla!! Tästä seuraisi viikon mittainen LOMA!!! Viimeksi oon kokonaisen viikon ollut lomalla varmaan lukion ykkösellä hiihtolomalla :D. Saa nähdä malttaako sitä niin pitkää olla kuitenkaan..

Arki rullasi taas aika vauhdikkaasti ja treenit ovat viikolla olleet aika naurettavan vähäisiä, mikä tietty oli kipeälle akillesjänteelle huippujuttu! Ei meinaan enää kiukuttele <3!  Kerran kävin uimassa ja kaks kertaa käynyt lenkillä, joista toinen oli hieman vauhdikkaampaa menoa eli juoksentelin 5x4min reippaasti ja tietty alku- sekä loppuuverryttelyt. Tänään lenkki olikin sitten reilu 14km ja juoksufiilis oli mitä mahtavin vaikka lenkkarit oli litsläts-märät.
Yhtenä aamuna minun piti mennä juoksemaan mutta kellon soidessa päätin hetken vielä pitää silmiä kiinni..Nukuin sitten 1,5 tuntia ja siinä herätessäni ajattelin torkkuneeni viisi minuuttia..
Täytyy kyllä vielä päivitellä asiaa, jota olen pohtinut koko viikon: miten te kaikki äiti-ihmiset tulette toimeen niin pienillä yöunilla!?!? Itse jos koko viikon nukun alle 8 tuntia, olen niin kuollut ja puhki ettei mitään rajaa. Mutta monelta äiti-ihmiseltä kuulee, että saattaa mennä nukkumaan vasta puolen yön aikaan ja silti herää 5.30 aamulla.. Voi moro, en ymmärrä! :D

Tähän Loppuun vielä hehkutan meidän parasta jumppaseuraa Tampereen Jumppatiimi TAJU Ry:tä.
Taju täytti 110 vuotta ja sen kunniaksi Tampereen kaupunki kutsui meidät Raatihuoneelle cocktailtilaisuuteen.
oli kyllä kiva pukeutua nätisti, vaikkakin hiusten kihartaminen ja muu laittaminen on "inhoan"-listan kärkipäässä (sen takia mulla näkee aina joko pikkumyy- kampauksen tai pipon päässä).

Huomenna on sitten Teivo Cup ja sinne kaikki testaamaan 5km juoksu! Oma tavoite on tottakai parantaa aikaa, joka viimeksi oli 22.21min.

xxx

-Minna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti