sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Viikonlopun löpinöitä

Viikonloppu meni niin nopeeta, että heilahti!
Tuli treenattua, herkutelua ja vietettyä laatuaikaa ihanaisten ihmisten kanssa <3

Perjantaina aamulla heräsin lievään kurkkukipuun ja otti päähän! Pelkään nyt kokoajan, että flunssa pukkaa päälle. Tämä 2013 vuosi on mennyt aikalailla sairastaessa ja nyt kun muutama kuukausi on menty ilman tauteja, niin pelottaa tämä flunssakauden alku :D.
Kun lievä kurkkukipu alkaa, niin yleesä en sitä juurikaan noteeraa ja treenaus jatkuu, seuraavana päivänä tauti on sitten jo iskenyt päälle.. Mutta perjantaina tein poikkeuksen: en mennyt juoksemaan vesisateeseen vaan puuhasteli kotona kahvakuulalla ja kyllä kannatti, lauantaina oli jo taas terve olo! Jes, Minna vs. flunssa 1-0!

Lauantai oli hyvä päivä! Lenkki oli vähän vauhdikkaampaa menoa 2x 3km reippahasti ja siihen alkuun ja loppuun verkat. Kulki hyvin ja kehoa kuunnellen, ilman sykemittaria. Olen siis jo täysin vierottumassa sykemittarista. :)
Päivän kruunasi hyvä seura ja texmex ruuat, tortilloja,tacoja ja tietty pikkujouluaikana sinihomejuusto ja piparit.

Sunnuntaiaamun perinteinen pitkä lenkki 20km meni aluksi mainiosti, täysin flow tilassa! Pakko hehkuttaa tuota musiikin voimaa, mulla on spotify:n soittolistalla niin hyviä biisejä etten malta taas päästä lenkille niitä popittaan!! Lenkin tunnelmaa hieman latisti puolivälissä alkanut vesisade ja kova tuuli. Kotiin päästyäni kädet olivat niin jäässä, että niitä piti vähän jumppailla, jotta veri alkaa taas kunnolla kiertämään. Mutta kaiken kaikkiaan on tuo pitkän lenkin tekeminen niin hyvää terapiaa, siinä matkalla pystyy kaikki murheet pohtimaan ja ratkomaan ;) suosittelen kokeilemaan!

Isänpäivää juhlittiin siskojen, siskon pojan ja isän kanssa keilaamalla ja nauttimalla taas hyvästä ruuasta <3 Nyt jopa muistin ottaa kuvia, joten vielä muutama foto:


Mää voitin keilauksessa :D

Panco Villassa herkuteltiin


Namnam

Siskot ja Roni

Pahoittelen ettei meikäläisen Iphonella saa parempia kuvia mutta eiköhän noista selvän saa!
Ihanaa alkavaa viikkoa!
xxx                                                                                                                   
-Minna                                                                                                                     Ei kommentteja:

Lähetä kommentti