lauantai 16. marraskuuta 2013

Väsymystä ja vastoinkäymisiä

Huh huh, mikä viikko! On kyllä ollut niin paljon puuhaa ja töitä, että meinas poru päästä monena iltana.. Alkaa loppusyksyn väsymys painaan päälle. Hierontatöitä on riittänyt, siihen päälle vielä jumpanohjaukset niin kotio on päästy vasta 20.30-21.30..Huomaa ettei voimat aina ihan riitä, kun kotona odottaa koira, tiskit ja ruuan laitto mutta tästäkin viikosta selvittiin kunnialla. Mitä nyt pari kertaa Rami sai kuunnella väsynyttä ja kiukkusta akkaa :D.

Juossut olen sitkeästi aamuisin, joten yöunet jäivät aina sinne kuuteen, seitsemään tuntiin. Tiedän, olisi ollut fiksumpaa nukkua aamulla pidempään mutta niin hyvin ovat lenkit sujuneet, että juoksemaan piti päästä.. Tänään aamulla, aijemmin vähän vihoitellut akillesjänne, alkoi kunnolla kiukuttelemaan ja kahden kilometrin henkisen kamppailun jälkeen käännyin takaisin kotio ja päätin himmata. Mulla on kerran akillesjänne tulehtunut niin pahasti, että se alkoi narskumaan ja siitä seurasi parin kuukauden lähes totaalilepo..Fiksumpaa siis himmata pieneen kiukutteluun. Nyt koivessa on kinesioteippi, toivotaan että kohta taas pääsee kirmailemaan..
Kyllä se kroppa vaan osaa kaikki keinot ottaa käyttöön, kun se tarvitsee lepoa.. Kroppa otti siis 1-0 voiton pääkopan sitkeydestä :D.

Rami osas hienosti laitta teipin.

On tällä viikolla hyviäkin hetkiä ollut! Olin puhumassa Herbalifen urheiluravitsemustuotteista, Hyvän Olon Klubilla. Ei hitto, että oli jännää puhua isolle yleisöllle (reilu parikymmentä??). Viimeksi olen esiintynyt "isommalle" ryhmälle lukiossa.. Siitä on siis aikaa. Herbalifen tuotteita olen syönyt jo kohta kolme vuotta eli aihe oli todella tuttu ja puhuminen lähinnä perustui omaan tuotekäyttöön mutta silti pelotti! On se jännä, että jumpassakin ihmisiä on joskus reippaasti yli 30 eikä yhtään pelota mutta kun kävelet vaan puhumaan ihmisten eteen niin siinä meinaa jännäpissa tulla pöksyyn :D. Täytyy seuraavalla kerralla sitten ruveta itse jumppaan edessä ja samalla kertoo tuotteista..Ei vaisinkaan, teki hyvää hypätä sinne epämukavuusalueelle, ensi kerralla ei varmasti ole enää niin pelottavaa!??

Pientä stressinlievitystä toi ihana kasvohoito <3 Tampereen Beauty Putiikissa. Krista hemmotteli meikäläisen nassua ja kyllä nyt on iho kuin vauvan peppu :D. Huomaa heti, että kasvovoiteet imeytyvät paljon paremmin ihoon, kun on pitkästä aikaa käynyt kasvohoidossa. Suosittelen kaikille, aivan huippua!!

Eilen polskuteltiin Tampereen kylpylässä Tampereen Jumppatiimi -poppoolla, oli kyllä mukavaa ja illan kruunasi herkkuja notkuva seisovapöytä. Mun piti ottaa kuvia herkkuruuista mutta söin ne ennen kuin muistin..Loppuun täytyy kyllä kehua, että on meillä paras jumppaseura ever <3. Huomenna marssitaankin seuran nimissä jouluparaatissa, sinne siis kaikki messiin!!

Tällaista tällä kertaa, ensi kerralla sitten lissää :)


xxx

-Minna

1 kommentti:

  1. Ihanaa Minna. Tsemppiä akilleksen kaa. Nyt on kuitenkin paras aika vuodesta sairastaa. Mennään vaikka uimaan tms. nilkalle pehmeää liikuntoo

    VastaaPoista