tiistai 5. marraskuuta 2013

Sataa, sataa, ropisee..

Huomaa marraskuun alkaneen, vuoden pimein, sateisin, myrskyisin ja kolein kuukausi on meillä edessä.. Tällä hetkellä toivoisi, että harrastaisi sisäliikuntaa :D. Tänään aamulla vielä pohdin, että jos jaksaa töitten jälkeen mennä vielä koiran kanssa Pyynnikille juokseen mutta päätin olla menemättä, kun astuin pihalle töistä päästyäni.. No, on marraskuussa hyvääkin: isänpäivä, kynttilöitä, ja pikkujouluja..ja ja paljon muuta, mitä ei nyt tule mieleen. :D

Tänään pidin treeneistä lepopäivän ja pyhitin päivän työlle. Kahdeksan tunnin hierontaa lähes putkeen, puolessa välissä 20minuutin ruokapaussi tai sanotaanko nopea ahmimispaussi. Se on hauska, kun työkaverin kanssa ollaan samaan aikaan syömässä mutta molemmat vaan keskittyy pureskelemaan ja lappaamaan ruokaa ääntä kohti, jotta ehditään syömään ennen seuraavan asiakkaan tuloa. Ei oo juurikaan sosiaalinen tapahtuma tämä syöminen töissä. Mutta silti tykkään työstäni <3 ja ihanista asiakkaistani!

Eilen aamulla olin kuitenkin reipas, vaikka vettä tuli saavista kaataen.. Meillä olisi ollut yhteistreenit illalla mutta töitten takia en sinne päässyt. Päätin siis treenata yksin aamulla. Kävin Pyynnikin lenkin, reilu 5km, jonka varrella jäin yhteen mäkeen tekemään loikkia ja mäkivetoja. 3 kertaa loikin mäen ylös ja 7 kertaa juoksin mäen täysiä ylös ja hölköttelin alas. Lisäksi tein erikoisen vedon ja päätin olla laittamatta mitään matkaa tai sykettä mittaavaa vempelettä päälle. Välillä on siis hyvä tehdä ihan vaan fiilispohjalta ja kuunnella kehoa, ilman mitään laitetta. Oon jäänyt hieman koukkuun sykemittariin ja puhelimen sports trackerin. Mun tarvii sykettä kokoajan tsekkailla lenkillä sekä lenkin jälkeen oon tosi tarkkaan kattonut kilometrivauhdit sports trackerista ja jos on mennyt lenkki hitaammin kuin ennen niin sillon potuttaa ja pahasti!! Niin nyt oon päättänyt ottaa vähän iisimmin, sitä paitsi mun sykemittarin patteri on lopussa enkä oo muka ehtinyt viedä sitä vaihtoon :D.

Lopuksi mainostan hieman! Isänpäivä on siis tulossa ja jos pohdit hyvää lahjaa, niin muista: lahjakortti ilahduttaa aina! Käy katsomassa meikäläisen nettisivuilta hierontavaihtoehtoja, josko isille voisi ostaa lahjakortin hierontaan. www.hierojaminnajuusela.com.

Mutta muuten nautitaan sadepäivistä ja lenkkeistä vesisateessa, tietysti myös voimakkaista tuulista, jotka tuo lisävastusta treeniin!

xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti