keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

M&M Portugalissa

Hupsis! Taas on aikaa ehtinyt vierähtämään edellisestä postauksesta. Loma hieman sotkee arkirutiineja, joten tänne kirjoittelu on unohtunut.

Olin siis Portugalin Albufeirassa 30.6-9.7 lomareissulla ystäväni Mariannen kanssa. Reissu oli mahtava, vaikkei kaikki ihan suunnitelmien mukaan mennyt; haaveenani oli päästä treenaamaan hyvin, ilman kiirettä ja töitä, nautiskelemaan lämmöstä ja löhöilystä sekä tietysti hyvästä ruuasta!

Juoksut eivät ihan putkeen mennyt, sillä jotenkin onnistuin kolauttamaan jalkani niin, että akillesjänteen ja kantaluun välinen bursa hieman kipeytyi, joten lenkit vaihtuivat paikallisen salin crosstraineriin ja spinning-tunteihin. Oli kuitenkin aika mielenkiintoista nähdä paikallista kuntosali- ja jumppaelämää. Miehet olivat hyvin pumpanneet yläkroppaa (ehkä jopa jollain muulla kuin maitorahkalla ja salitreenillä) mutta jalkapäivät olivat jääneet tekemättä. Naiset taas keskittyivät ahterinsa kasvattamiseen tai pelkkiin aerobisiin laitteisiin (kuten minä). Miehet pulliselivat häpeilemättä peilin edessä tank-topeissa mutta kukaan ei puhelinta roudannut mukanaan eikä somea päivitelty kesken treenin. Spinning-tunneilla musiikki pauhasi lujalla ja fiilis oli mahtava. Ensimmäinen spinnu-tunti neljään vuoteen ja meinasin kuolla jo 15minuutin jälkeen :D.

Moni varmasti ihmettelee miksi ihmeessä lomallakin tarvitsee treenata mutta en koe treenaamista taakaksi tai "must do" -jutuiksi. Haluan lomalla tehdä minulle tärkeitä ja hauskoja juttua, urheilu nyt vain sattuu olemaan yksi niistä, samoin kuin syöminen, nukkuminen jne..

Lämpöä riitti, viimeisinä lomapäivinä mittarissa oli 35-37 astetta eli ihan varjossakin soijaa pukkasi mutta ei haitannut, ei se lämmin luita riko!

Ihanan rentoa tunnelmaa riitti koko loman, ihmiset ovat ystävällisiä, puheliaita ja auttavaisia, autot päästivät aina kävelijät tien yli. Olimme varmasti hauska näky: kaksi vaaleaa tyttöä päivittäin lähtevät lenkkarit jalassa, reppu selässä kohti päivän seikkailuja :D. Meidän huoneistosta oli aika pitkä kävelymatka joka paikkaan, joten kävelyä kertyi aikas kivasti. Kaupasta roudasimme ruokaa päivittäin, vettä kannoimme koko reissun aikana yli 80 litraa :D ja kyllä ihan itse omilla jaloilla ravasimme 1,5 kilometrin päähän kauppaan; reppu täynnä ruokaa ja molemmilla 6litran vesitonkka.

Kyllä meillä oli niin mukavaa <3.

Antaa vielä kuvien puhua puolestaan, osa on kunnon kameralla otettu ja osa puhelimella.. laatu siis vaihtelee..

Lentoa odottamassa ja kaikki vielä edessä

Päivällinen A`la Marianne & Minna

Salilta tulossa

Joo, meikkiä en käyttänyt kertaakaan koko reissussa..Meidän 6 euron auringonvarjo ei kestänyt edes ensimmäsitä avausta..

Meidän kuntosali <3


Näin hauskaa meillä oli!

Ainiin, jalka on edelleen kipee, en pysty juoksemaan mutta siiten sitten toisella kerralla lisää.

xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti