maanantai 6. huhtikuuta 2015

Home sweet home

Kolme kuukautta hujahti ohi hujauksessa ja kotimme putkiremontti valmistui viime viikolla. Takaisinmuuttopäivä sattui sopivasti pitkäperjantaiksi. Moni on kysynyt, että säilyikö appivanhempien kanssa sopu koko ajan ja tähän täytyy sanoa ettei ollut mitään ongelmaa.. sori vaan, ei tule mitään draama-avautumisia :D hahah! Tämän koko evakkoasumisen aikana en kokkaillut kuin yhden ainoan kerran!! Anoppi oli niin mahtava, että pääsin valmiiseen pöytään syömään lähes joka päivä; kyllä, mulla on maailman paras anoppi <3. Chilillä oli myös luksusta asua Hervannassa, sillä oli monta eri sänkyä ja sohvaa valkattavana nukkumapaikaksi, joita kaikkia Chili kyllä hyödynsi.

Koti on kuitenkin aina koti, joten oli mahtava fiilis päästä muutamaan takasin kotiin, vaikka joudun kokkailua harrastamaan tulevaisuudessa useammin.. Pitkäperjantain päivän agenda oli saada koti kuntoon! Voin kerto ettei putkiremontien jälkien siivoaminen ole todellakaan helppo nakki; pölyä oli ihan joka paikassa.. Kaikki pinnat piti käydä läpi, kaikki astiat pestä (vaikka olivat olleet kaapissa) yms.. Pyykkäysoperaatio oli aloitettu jo viikkoa aikaisemmin, joten se osuus oli jo hoidettu mutta pyykin roudaus Hervannasta kaupunkiin ei Toyota Yariksella ole kovinkaan helppo homma.. Yaris on hyvä auto mutta ei kyllä kovinkaan tilava :D. Pitkäperjantain treenit jätinkin suosiolla väliin, siivousta ja muuttoa teimme 9-21 eli mukavat 12 tuntia.. olisi ollut varmasti viistasta pitää lauantai vapaapäivänä mutta tietysti olin jo buukannut yhdeksän tunnin työpäivän lauantaiksi. Hengissä kuitenkin selvisin muutosta ja työpäivästäkin.

En tiedä kuinka moni muu saa tavaroiden pois heittämisesti kicksejä mutta minusta se on todella "puhdistavaa" terapiaa.. Jätesäkillinen vaatteita, monta pussillista turhaa kamaa roskiin ja myyntiin. Oi kuinka ihanaa, kun kaapit ja hyllyt ammottavat tyhjyyttä <3. en voi sietää kun nurkkiin kertyy ylimääräistä kamaa. Minulle ei siis todellakaan kannata koskaan ostaa turhia matkamuistoja, koriste-esineitä yms.. Mitä vähemmän tavaraa, sen parempi!

Parasta kotiin muutossa on kuitenkin päästä asumaan ihmisten ilmoille keskustaan, josta on lyhyt matka joka paikkaan. Töihin kävelen kaksi minuuttia, mikä takaa pidemmät yöunet. Enää ei tarvitse miettiä bussiaikatauluja tai autoruuhkia, vaan parin sadan metrin matkan pääsee kävellen tai juosten.. Jälleen pääsen taas treenaamaan 200m vetoja aamuisin, kun koetan ehtiä töihin ennen asiakasta.

Aurinkoista viikkoa!

Ainiin, olen pääsyt jo juoksemaan ilman akilleskipuja ja arvaa olenko iloinen!? :)


xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti