lauantai 11. lokakuuta 2014

Back in business

Se olis sitten Back in business eli perussettiä taas treenien kannalta on tämä viikko vedetty. JES! Jännä kyllä, kuinka odotti parin viikon hölläilyn jälkeen aamulenkkejä ja hyvää treeniä.. Alkuviikko meni hieman tahmeasti, viime sunnuntain BodyPum-tunnin vuoksi, jossa olin kahden vuoden tauon jälkeen ja voi morjes, jalat olivat kaksi seuraavaa päivää kipeämmät kuin maratonin jälkeen! Tänään kuitenkin löytyi flow-tila aamulenkillä! Mikäs siinä juostessa syksyisessä ilmassa 5x1000m vetoja ja kyllä kulki hyvin!

Vähän uutta on treenaamisessakin luvassa, nimittäin punttitreeniä! Jerkkua tarvitsisi hieman jalkoihin saada lisää ja voimaa menen salilta metsästämään! Jottei homma jäisi ihan vain ajatustasolla, niin minulla on huippu PT piiskaamassa ja valvomassa, että treenit tulee tehtyä. Eilen treffasimme ja hieman suunnittelimme tulevaa saliharjoittelua. Ensi viikolla olisi tarkoitus mennä ensimmäistä kertaa nostelemaan rautaa ;).

Edelleen treenailuni on kuitenkin juoksupainotteista, nälkä kasvaa syödessä eli ensi vuonna haluan tottakai juosta lujempaa. Siihen ei kummallisempaa reseptiä ole kuin treeni, lepo ja ravinto.. Piece of cake!!

Ensi vuonna on tarkoitus siis faster, stronger and better, toivottavasti muillakin elämän osa-alueilla!

Mahtis viikonloppua


xxx

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti